Bernard Cassiere African Detoxifying Mask

Hoi hoi,

Op de Estetika beurs mocht ik van Bernard Cassiere enkele staaltjes ontvangen. Toen ik op internet op zoek ging naar meer informatie over het Tribal African Detoxifying Mask vond ik dat hier erg weinig informatie over terug te vinden was. Dat vond ik erg jammer, dus ik besloot deze te gaan testen voor jullie en er zeker een review over te schrijven. Vandaag kunnen jullie deze review eindelijk lezen!

Bernard CassiereIMG_20160630_073718_BURST001_COVER

Bernard Cassiere wil zich onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Ze willen hun behandelingen laten beginnen in de schoonheidsinstituten, maar producten ontwikkelen waardoor de consument thuis zijn huid verder goed kan verzorgen. De behandelingen die ze aanbieden beloven heerlijk, maar toch een beetje ludiek te zijn. Het is de combinatie van modern en traditie.

Tribal CollectieIMG_6276

De Tribal collectie is gebaseerd op de aarde en natuur. Volgens Bernard Cassiere zijn dit oeroude recepten die gebruik maken van plantaardige, actieve bestanddelen.

Dit masker moet een anti-pollutie en een ontgiftende werking hebben. Het masker zal reinigen en ontgiften dankzij de Moringa. Duivelsklauw (harpagophytum) zal de huid verzachten en herstructureren. Tot slot moet de Ghassoul de huid ontvetten en deze absorberen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160630_073727_BURST001_COVER

Het masker komt normaal in een tube 50 ml. Jammer genoeg kan ik ook de ingrediënten van dit masker niet echt terug vinden. Ik weet wel dat er Moringa, Ghassoul en Harpogophytum in het masker zitten.

Mijn ervaringIMG_20160630_082301

 

Waar is Bernard Cassiere te koop en hoeveel kost dit masker?

Ik vond het heel moeilijk om dit masker te testen, want ik kon nergens, maar dan ook nergens terug vinden hoe lang ik dit masker moest laten inwerken. Daarom besloot ik om dit masker 20 minuutjes op mijn gelaat te laten zitten.

In die tijd droogde het masker steeds meer op. Daarom denk ik dat we met een kleimasker te maken hebben. Bij mij kunnen kleimaskers soms licht irriterend of agressief zijn. Bij dit masker had ik echter helemaal geen last van irritatie.

Toen ik het masker aanbracht leken er ook kleine scrubdeeltjes in te zitten. Daarom denk ik dat mijn gelaat ook licht gescrubd werd bij het aanbrengen. Na twintig minuten heb ik het masker er af gespoeld met lauwwarm water. Het masker ging er heel vlot af.

Natuurlijk is het effect op mijn huid natuurlijk het belangrijkste.

ik had het gevoel dat mijn huid egaler oogde. Heel wat maskers slagen hier niet in, dus hier was ik erg tevreden over. Daarenboven voelde mijn huid heel zacht aan. Ik vind het heel moeilijk om de effecten te omschrijven. Meestal heb ik het gevoel dat mijn maskers niet veel doen voor mij, maar dit masker wel. Mijn huid was zacht, helderder en egaler.

Waar is Bernard Cassiere te koop en hoeveel kost dit gezichtsmasker?

Bernard Cassiere is iets moeilijker te verkrijgen. Je moet ervoor naar een instituut. Op de site kun je adresje in de buurt vinden. Ik vermoed dat dit masker er ongeveer 40 euro zal kosten voor een tube van 50 gram.

Hebben jullie zin om dit African detoxifying masker te proberen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge