Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

Hoi hoi,

IMG_20160528_093522_BURST002Een aantal dagen vertelde ik reeds over Dove DermaSpa. Daarom verwijs ik voor meer informatie naar dat artikel. Ik ontving echter nog een DermaSpa product om te testen, namelijk de bodylotion uit de Goodness lijn.

Dove belooft met deze bodylotion je huid te transformeren. Hij zal de huid doen stralen en zacht laten voelen. Hiertoe heeft Dove gebruik gemaakt van Omega olie en Cell-Moisturisers – iets wat Dove speciaal ontwikkeld heeft om voor extra hydratatie te zorgen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160528_093536_BURST001_COVER

Ik vind de verpakkingen van de Dove Dermaspa producten zeer herkenbaar. Ze zijn vrij plat en lang als we met een tube te maken hebben. In deze tube  zit 200 ml en deze is een jaartje houdbaar.IMG_20160528_093544_BURST001_COVER

Ook in dit DermaSpa product vinden we glycerine op de tweede plaats. Ideaal voor een goede hydratie, maar ook hier vind ik silicone in het product. Deze moet zorgen voor een verzorgend laagje op de huid.

Mijn ervaringIMG_20160528_093606_BURST001_COVER

Ooh de guer van de DermaSpa producten is zo heerlijk. Hij is zacht en vrij subtiel van geur, maar tegelijkertijd ruikt hij zo luxueus.

De crème zelf is vrij licht, waardoor hij makkelijk uitsmeert en heel snel intrekt. Nadien heb ik helemaal geen last van een plakkerig gevoel op de huid.

De huid zelf voelt inderdaad heerlijk zacht aan, maar dat komt onder andere door de silicone. De grote test is natuurlijk of hij goed gevoed is. Dat is bij mij zeker het geval. Hij kan die paar droge plekjes op mijn benen goed bevechten. Het jeukerig gevoel, waarvan ik last heb bij droge benen, verdwijnt nagenoeg onmiddellijk bij mij.

Waar is Dove te koop en hoeveel kost deze Dove DermaSpa Goodness Bodylotion?

Dove is te koop bij de meeste supermarkten en drogisten. Deze bodylotion kost er normaal 6.99 euro.

Houden jullie ook zo van de verpakking van de Dove DermaSpa producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge