Dove Compressed Deo in Cotton Soft

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een andere Anti-Transpirant van Dove, namelijk de Cotton Soft

Dove Compressed Cotton SoftIMG_20160529_120022

Deze anti-transpirant moet je beschermen tegen transpiratie, maar probeert dit te combineren met een heerlijke geur en hydratatie. In deze Cotton Soft zit 1/4 hydraterende crème, waardoor je oksel verzorgd worden tijdens het gebruik. De geur doet denken aan frisgewassen katoen, met zijn fragmenten van witte rozen en jasmijn.

Verpakking en ingrediënten

IMG_20160529_120041_BURST001_COVER

Deze anti-transpirant zit in dezelfde compressed flacon als mijn andere Dove Compressed anti-transpiranten. De kleuren van de flacon zijn echter wel anders. Hier zijn de kleuren overwegend blauw en groen. In de flacon zit 75 ml, maar dat komt overeen met 150 ml bij een gewone fles bij deodorant.

Butane, Isobutane, Propane, Alumium Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, BHT, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Mijn ervaringIMG_20160529_120121_BURST001_COVER

Ik hou wel van die Anti-transpiranten. Hierdoor kan ik de gehele dag genieten van een droog gevoel onder de oksels, gecombineerd met een heerlijke geur. Dit is natuurlijk omdat er een aluminium ingrediënt in het product zit. Het is ondertussen algemeen geweten dat dit kankerverwekkend kan zijn,… Ik maak hier zelf echter geen probleem van, zolang het maar goed werkt. Dat doet hij  en dus gebruik ik deze met veel plezier. Ik vind de geur echt heerlijk ontspannend en zelf bij een goede work-out voel ruik ik geen zweetgeur.

Waar is Dove te koop en hoeveel kost deze Cotton Soft anti-transpirant?

Dove haal ik zelf meestal bij het Kruidvat, maar het merk is te vinden bij de meeste drogisten en supermarkten. Voor deze Compress Anti-Transpirant betaal je 3.59 euro.

Wat is je favoriete compressed anti-transpirant geur van Dove?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge