After the hype: de beautyblender

Hoi hoi,

In Beautyblogger land is iedereen dol op de Beautyblender. Ik heb zo lang mogelijk weg proberen te blijven van deze hype, hoewel ik in het verleden ooit een Beautyblender gewonnen had. Telkens probeerde ik deze niet, maar ik breng gewoon mijn foundation aan met mijn handen. Ik zie echter dat iedereen kwasten of sponsen gebruikt, dus ik vroeg mij af ik effectief verschil zou zien. Daarom besloot ik het uitproberen en dat doen we natuurlijk onmiddellijk op de goede manier. Ik probeerde de Beautyblender uit.

Beauty BlenderIMG_20160529_121718_BURST001_COVER

Beauty Blender is gecreëerd door Rea Ann in 2002-2003.  Rea Ann is zelf een make-up artist die al jaren met bekende mensen mag samenwerken. Het is bijgevolg uit haar eigen ervaring dat de Beauty Blender ontstaan is.

Beauty Blender OriginalIMG_20160529_121733_BURST001_COVER

Met de Beauty Blender Original kun je in de weer met je foundation, blush en poeder. Je kunt er mee op moeilijk te bereiken plaatsen raken en het belooft een egaal resultaat. Daarenboven bevat de Beauty Blender geen latex en heeft het een fijne structuur.

VerpakkingIMG_20160529_121741_BURST001_COVER

Ik vond het eitje verrassend klein toen ik deze ontving. Hij komt echter wel in een bunky verpakking.

Mijn ervaringIMG_20160529_121808_BURST001_COVER

Ik gebruik de beautyblender door deze eerst onder water nat te maken en uit te knijpen. Daarna breng ik wat foundation aan op de rug van mijn hand. Hierin dip ik mijn beautyblender en erna dep ik dit op mijn gezicht.

Eerst vond ik dat het effct niet super duidelijk was. Ik heb er echter een foto van gemaakt, en ik vond dat ik toen wel goed kon zien waar ik de blender gebruikt heb.P1010516

In de foto hierboven heb ik op de linkerzijde van mijn gezicht de Beauty Blender gebruikt en rechts mijn handen. De linkerzijde ziet er helderder, natuurlijker en egaler uit. Ik vind het alvast heel mooi ogen, maar ik betwijfel dat ik hem dagelijks ga gebruiken. Ik maak mij namelijk vaak onderweg op de trein op. Dan is het nat maken van een Beauty Blender niet zo makkelijk. Jammer, maar voor een avondje uit zal ik deze er zeker bij nemen.

Waar is de Beauty Blender Original te koop en hoeveel kost deze?

De Beauty Blender Original is te koop bij Boozyshop. Daar betaal je 19.95 euro voor deze make-up spons. Hmm, dat is wel echt niet goedkoop, maar ik ben nieuwsgierig hoe lang ik deze ga kunnen gebruiken.

Wat zijn jullie ervaringen met de Beauty Blender?

Een gedachte over “After the hype: de beautyblender”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge