Rimmel Colour Precise Eyeliner en Rimmel Soft Kohl Kayal Eye Liner Pencil

Hoi hoi,

Vandaag probeerde ik twee eyeliners voor jullie. Deze ontving ik in het make-up pakket die ik ontving als insider voor Vera Camilla en Rimmel. Ik ontving de Colour Precise Eyelinerpen en het Soft Kohl Oogpotlood.

Rimmel Colour Precise en Soft KohlIMG_20160605_130856_BURST001_COVER

Met de Colour Precise belooft Rimmel kleur met een precieze applicatie. Eenmaal aangebracht, moet het de gehele dag mooi blijven zitten. De formule heeft een intense pigmentatie, waardoor je een erg mooie kleur krijgt. Daarnaast blijft ze lang zitten en droogt de eyeliner vlug op. Hierdoor kun je perfect je ooglook afwerken met deze pen. Daarenboven is hij zweet- en waterresistant.

Voor het Soft Kohl potloof heeft Rimmel heel andere beloftes. Het is een zacht en blendbaar lijntje, die niet helemaal vervaagt. Het geeft uitdrukkelijke kleur, die makkelijk vervaagd wordt in een smudged look. Daarenboven moet deze ook makkelijk aanbrengen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160605_130923_BURST001_COVER

De linerpen zit in een smalle stift met een glanzende en zwarte verpakking. In de pen zit 1 ml en ze beloven dat deze de hele dag zal blijven zitten. Ik heb de kleur 001 Black. Deze is een half jaar houdbaar.

In het oogpotlood zit 1.2 gram. Deze is 2 jaar en een half open. Het potlood is van een mat bruin, met een plastieken dop in dezelfde kleur. Ik heb zelf de kleur Sable Brown.IMG_20160605_130946_BURST001_COVER

Het puntje van de eyelinerpen verwonderde mij eerst. Het is een erg lange en fijne vilten punt. Deze buigt ook niet makkelijk mee, wanneer je de eyeliner aanbrengt. Dat vind ik juist handig!

Mijn ervaringIMG_20160605_131025_BURST001_COVER

Beide kleuren zijn verrassend goed gepigmenteerd. Ik gebruik zelf de pen het liefst, maar dat is ook het meest opvallende product van de twee. Met de pen kan je erg precies werken en de pen is heel erg mooi gepigmenteerd. Het potlood is ook mooi gepigmenteerd, maar blijft minder goed zitten vind ik. Het potlood vind ik niet zo speciaal, maar de pen heeft een plaatsje in mijn hart veroverd.P1010519 P1010520

Hier draag ik de pen boven mijn oog en het potlood op mijn waterlijn. De pen blijft de gehele dag mooi zitten, maar mijn waterlijn is niet meer gekleurd na het einde van de dag. Jammer genoeg houden slechts weinig potloden het een hele dag vol op  mijn waterlijn…

Waar is Rimmel te koop en hoeveel kosten deze eyeliners?

Rimmel kun je aankopen bij Kruidvat. De pen kost er 7.99 euro en voor het potlood moet je 4.99 euro neertellen.

Zouden jullie voor de pen of het potlood gaan?

Een gedachte over “Rimmel Colour Precise Eyeliner en Rimmel Soft Kohl Kayal Eye Liner Pencil”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge