Hema Nagellakremover met lanoline

Hoi hoi,

Toen ik op Schiphol op zoek ging naar een nagellakremover, bracht ik ook een bezoekje aan de Hema. Daar kocht ik een van hun flessen nagellakremover en ik besloot hun minst aggressieve versie te kopen, namelijk die met lanoline.

Hema nagellakremover met LanolineP1010356

Hmm, ik had deze nagellakremover gekocht met het idee dat er hier geen aceton in zat. Ik heb verkeerd gelezen want hier zit wil aceton in.

Verpakking en ingrediëntenP1010361

Deze nagellakremover zit in een grote fles van 250 ml. Dat is bijna het dubbele van het flesje die ik bij de Etos kocht. Eenmaal geopend, moet deze remover nog 3 jaar houdbaar zijn.P1010359

Dit moet zowaar één van de kortste ingrediënten lijsten zijn die ik ooit eerder zacht. Er zit inderdaad wel wat lanoline in, maar wat ik niet begrijp is dat ze kleurstof aan deze nagellakremover hebben toegevoegd. Was dit echt nodig? Zou het er zo vies hebben uitgezien zonder de kleurstof in het product?

Mijn ervaringP1010362

Ik hou zelf minder van deze nagellakremover. MIjn eerste issue was met de dop. Het product komt gewoon uit een groot gat, waardoor je goed moet opletten hoe je er mee giet. Bij mij liep er al een deeltje naast mijn doekje. Daarnaast vind ik de geur veel indringender dan vele andere removers die ik al geprobeerd heb. Daardoor verliest hij bij mij ook alvast wat sporten op de ladder. Gelukkig doet hij zijn werk goed. Met een crèmelakje heeft hij helemaal geen problemen en na wat werken zal ook de glitterlak moeten buigen voor deze nagellakremover.

Waar is deze nagellakremover te koop?

Deze nagellakremover is natuurlijk te koop bij Hema. Daar betaal je voor deze grote fles  1.75 euro, geloof ik…

Wat is jullie favoriete nagellakremover zonder aceton?

Een gedachte over “Hema Nagellakremover met lanoline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge