Delhaize Care Shower gels voor mannen

Hoi hoi,

P1010755Ik hoop dat jullie de artikels over de Delhaize Care shower gels nog niet beu zijn. But I solemny swear… (herken je het boek?) dat dit voorlopig de laatste is. Vandaag heb ik hun shower gels die speciaal voor mannen ontwikkeld zijn onder de loep genomen. Voor mijn ervaringen met de verpakkingen en ingrediënten verwijs ik opnieuw naar het artikel van 19 augustus. Daar heb ik mijn mening over deze dingen reeds gedeeld.

Delhaize Care Fern & Vetiver Sport Shower Gel for menP1010757

Ik vond dit een erg verrassende combinatie. Hierbij vroeg ik mij vooral af hoe varen zou ruiken. Ik kon mij hierbij echt geen voorstelling bij maken. Het resultaat is een kruidige geur, die een stuk zwaarder is dan de geuren die ik reviewde voor de vrouwen. De varen infusie maakt de geur tot een originele sensatie. Hierdoor zit er, ik weet niet hoe ik het moet noemen, wat frisheid in de geur. Ik vind het echt een perfect douchegel na een grote inspanning.P1010759

Delhaize Care Mint & Cederwood Relax Shower Gel for men

P1010763

Dit is een heel andere geur dan de voorgaande. Waar de vorige geur eerder kruidig is, is deze geur eerder houtig qua waarneming. Dat is natuurlijk door het cederhout. MAAR ik vind dit echt de beste van de twee geuren. Door de munt die erin verwerkt zit, zit er een soort frisse nasensatie in deze geur. Wauw, het is echt een heel erg mooie geur. Super!P1010764

Mijn ervaring

Ik vind dat de shower gel vrij zacht aan voelt. Nadien voelde mijn huid gereinigd aan, maar ik heb een heel heel klein beetje last van wat trekkige huid. Het is echter helemaal niet storend, zoals ik soms wel heb. Dan krab ik het vel van mijn benen door de jeuk. Niet leuk. Deze last heb ik helemaal niet bij deze shower gels.

De geur blijft ook goed hangen, hoewel hij minder sterk blijft hangen dan de vrouwengeuren. Dat vind ik trouwens niet meer dan normaal, want anders zou de geur veel te overheersend zijn.

Waar zijn de Delhaize Care Shower Gels for men te koop?

Deze shower gels kun je natuurlijk aankopen bij de Delhaize. Voor elk van deze flacons betaal je slechts 1.59 euro.

Ergens lijkt het mij tof om met deze producten een geschenkje samen te stellen. Krijgen jullie ook inspiratie voor een leuk kado voor de papa bij het zien van deze shower gels?

Een gedachte over “Delhaize Care Shower gels voor mannen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge