Kruidvat Spa Secrets Miracles of Bali Coconut Water & Frangipani

Hoi hoi

Als jullie mij al langer volgen, weet je dat ik heel erg tevreden ben over de producten uit de Spa Secrets lijnen. Daarenboven ben ik echt een badpersoon en vind ik het tof om te douchen met een doucheschuim. Daardoor krijg ik toch nog een beetje het badgevoel onder de douche. Het leek of dat Oona en Kruidvat mijn verzuchtingen gehoord hadden, want in mij goodiebag van de Oona Beauty Day vond ik deze douchefoam uit de Miracles of Bali lijn van de Spa Secrets collectie. Jippie, die wou ik met heel erg veel plezier uitproberen.

Spa Secrets Miracles of BaliP1010334

Kruidvat belooft een unieke dochesensatie met een gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim. Hiervoor maken ze gebruik van kokoswater en frangipani. Nadien voelt de huid heerlijk zacht aan.

Verpakking en ingrediëntenP1010337

Deze douche foams zitten in grote flessen van 200 ml.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Cocoglcoside, Isopropyl Palmitate, Sorbitol, Glycerin, Isobutane, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Parfum, Cocos Nucifera Fruit Juice, Plumeria Alba Extract, Alpha Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellol, Linalool, Hydroxypropylguar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid

Mijn ervaringP1010341

Het douchefoam begint als een soort gel wanneer deze uit de flacon komt. Daarna blaast de gel zich op tot een medium stevig schuim. Dat voel je onmiddellijk bij het uitsmeren. Ik vind het echt een heerlijk product.

De geur is heel lekker en tropisch en de monoi kun je zeer goed waarnemen. Ergens link ik dit aan de geur van zonnecrème, maar dat is doordat ik vroeger de Yves Rocher zonneproducten gebruikte. Deze droegen de typische geur van monoï. Ik vind het een heel lekkere geur en super geschikt voor de lente en zomer op een zonnige dag.

Waar zijn de Spa Secrets producten te koop en hoeveel kost deze doucheschuim?

Spa Secrets is de ‘luxe’ lijn bad- en douche producten van het Kruidvat. Deze producten dragen echter nog steeds zeer aangename prijsje. Het douchefoam kost 3.99 euro voor een flacon.

Verkiezen jullie een douche of een bad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge