Delbôve Cosmetics

Hoi hoi,

P1010791Op de beauty day van Oona mocht ik kennis maken met een voor mij tot dan toe onbekend merk, namelijk Delbôve. Ik kreeg ook een sample set mee met hun twee/drie favoriete producten.

DelbôveP1010507

Delbôve is ontstaan in de jaren 50. Het is begonnen als kapperszaak. Rogier Delbôve ontdekte dat huid- en haarverzorging onlosmakend met elkaar verbonden zijn.

In 1962 overtuigd hij zijn vrouw om samen met hem verzorgingsproducten uit te proberen.

Ondertussen is hun gamma erg uitgebreid en mag het magisch genoemd worden.

P1010509De producten houden de wetenschappelijke en filosofische waarden van zijn oprichters in het vaandel. Ze worden zo geformuleerd dat ze onderling gecombineerd en vermengd kunnen worden. Hiervoor gebruiken ze de natuur als basis. De producten zijn vervaardigd op basis van geneeskrachtige planten, waarbij ze werkzame krachten van de planten zo intact mogelijk proberen te houden. Ze proberen een maximum aan natuurlijke en biologische ingrediënten gebruiken, zonder parabenen en minerale oliën. Daarenboven beloven ze niet te testen op dieren.

Eau Sorcière

P1010798

Eau sorcière is een schoonhediswater die je in een emulsie met de crème sorcière kunt gebruiken. Deze zal de huid zacht en diepgaand reinigen en daarenboven de hydrolipidenlaag zal beschermen. Daarenboven kun je deze ook rechtstreeks gebruiken op de huid tegen zonnesteken, insektenbeten of irritaties. Deze zit in een flacon van 100 ml en deze kost 42 euro.

Crème SorcièreP1010799

Deze crème is op basis van plantenextracten die zorgen voor herstelling, bescherming en verzorging van de huid. Daarenboven heeft het antioxiderende eigenschappen. Deze moet samen gebruikt worden met de eau sorcière voor een exclusief schoonheidsritueel. Deze kan gebruikt worden als vervanger voor zeep, make-upremover, tonic of dagelijkse verzorging. Op de site vind ik dat het een pot is van 1000 ml en dat deze 68 euro kost. Ik denk toch wel dat dit een typo is. Ik dacht eerst dat dit een erg duur merk was, maar als het effectief 1000 ml zou zijn? Op de site van Belmondo vind ik dat het 100 ml is. Dat vind ik al een stuk realistischer en dan vind ik de crème nog steeds redelijk betaalbaar.

P1010801

Ik heb deze gebruikt in samenwerking met het water. Zelf heb ik het niet aangedurfd om mijn make-up er mee te verwijderen, dus ik heb hem op een make-uploze huid geprobeerd. Ik heb het gevoel dat mijn huid goed gereinigd is, maar niet zo dat squeeky clean gevoel. Dat is trouwens heel erg goed, want dat is heel erg slecht voor de huid als dat zo aanvoelt.  Ik ben tevreden over dit product, maar ik zou deze veel uitgebreider moeten kunnen testen.

Huile intenseP1010804

Dit elixir is een concentraat van oliën en essentiële vetzuren. Deze staan bekend voor hun voedende en veroudingswerende eigenschappen. Dit doet hij door de bloedsomloop te stimuleren. Het zorgt voor een liftend effect.P1010805

Ik heb deze gebruikt op mijn hals. Zelf zou ik deze aanraden vlak voor het slapen gaan aan te brengen, want mijn huid voelde nadien nog licht vettig. Wel voelt hij erg verzorgd en wat ik niet verwacht had te moeten zeggen, hij voelt ook een stuk strakker. Ik voelde dit effectief en onmiddellijk.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van Delbôve?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge