Comfort Zone Hydramemory Serum

Hoi hoi,

Van Comfort Zone mocht ik naast hun renight producten ook kennis maken met één van hun serums. Ik kreeg een staal van hun serum uit de Hydramemory lijn mee op de beauty days van Oona

Comfort Zone Hydramemory lijnP1010364

De Hydramemory lijn is gecreëerd om voor extra hydratatie te zorgen voor de huid. Dit serum bevat fragmenten van hyaluronisch zuur om voor extra hydratatie en zachtheid te zorgen. Daarnaast zal een mengeling van extracten helpen om de huid te beschermen. Het effect is onmiddellijk en zorgt voor een intense en verlengde hydraterende actie.

Verpakking en ingrediënten P1010369

Ik ontving zelf een luxestaal van 8 ml. Hierdoor kon ik deze alvast goed voor jullie uitproberen. Een full-size zit echter in een flacon van 30 ml. Deze is dan ook nog eens extra hygiënisch omdat het in een pompflaconnetje lijkt te zitten. Ik kan het niet goed zienop de foto’s op hun site.

Op de doos kun je ook alle ingrediënten terug vinden.

Mijn ervaringP1010371

De crème is een lichte, melkachtige structuur. Hierdoor smeert hij heel erg makkelijk uit en trekt hij heel snel in. Wat ik ook onmiddellijk merkte was het verkoelende effect dat dit serum op mijn huid had. Daarenboven voelt mij huid nadien erg zacht en verzorgd aan. De geur is licht kruidig, waar ik zeker van hou. Een toppertje in hun assortiment denk ik.

Waar is Comfort Zone te verkrijgen en hoeveel kost dit serum?

Comfort Zone kun je kopen op hun webshop. Daar kost een flacon van 30 ml van dit serum 62 euro. Jammer genoeg niet heel goedkoop, maar voor mij werkt deze zeer goed.

Gebruiken jullie vaak een serum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge