Yves Rocher Geur Samples

Hoi hoi,

P1010806Als je een bestelling doet bij Yves Rocher kun je genieten van extra staaltjes die ze toevoegen aan hun bestelling. Zo kun je ook wat andere producten van hun assortiment uitproberen. Zo vond ik ook twee staaltjes van hun geuren en ik vond het wel leuk jullie er iets meer over te vertellen.

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel L’Eau de ParfumP1010808

Met So Elixir wil Yves Rocher het elixir van de vrouwelijkheid creëren. Het is een sensuele geur met houtnoten en romige balsem. Er zit zowel patchoeli en vanille in de geur, samen met absolue van Iris.P1010810

Ergens had ik iets meer verwacht van deze geur. Hij is inderdaad houtachtig van geur, maar ik mis de uitgesproken vrouwelijkheid toch een beetje. Daarnaast vind ik hem ook niet supersterk ruiken, maar dat is misschien om dit een staal met een doekje was.

So Elixir zit in een mooie glazen fles. De geur is verkrijgbaar in verschillende formaten. Een flacon van 30 ml kost 38 euro en voor de fles van 50 ml kost 55 euro. Hou er trouwens rekening mee dat er vaak mooie kortingen te vinden zijn bij Yves Rocher. Ik zou daarop wachten als je van plan bent om iets aan te kopen bent bij Yves Rocher.

Comme une Evidence L’eau de Parfum IntenseP1010812

Ik heb al veel ervaring met de gewone Comme Une Evidence geur, maar dit is hun intense eau de parfum. Hiermee wou Yves Rocher een nog intensere en sensuelere variant van hun welbekende geur te creëren. De geur is kan genieten van extra toetsen van wit hout en praline. Daarnaast bevat het ook noten van rosa samascena en jasmijn grandiflorum.

P1010815

Wanneer je deze geur aanbrengt, merk je onmiddellijk de basis van de originele geur. Hij is echter net dat ietsje pietsje zwaarder. Ik hou echt enorm van deze geur, maar zou ik deze aankopen? Nee, want ik heb nog een goede voorraad staan van de originele Comme Une Evidence staan en het verschil tussen de twee geuren is voor mij niet groot genoeg.

De geur zit in een grote flacon van 50 ml en kost 39.90 euro. Zoals ik zeg, wacht op leuke kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge