Reload Discovery Box

Hoi hoi,

P1010863Ik heb het al vaker gehad over het Reload systeem. Ik leerde deze ongeveer een half jaar geleden kennen. Sindsdien is het systeem standaard in mijn handtas te vinden. Ik heb er twee in mijn tas en dan kan ik kiezen welke geur ik die dag op wil doen, want Reload is een systeem waarbij je geur in mini-formaat kunt meenemen. Ik ga het systeem niet opnieuw uitleggen, en daarom verwijs ik naar één van mijn vorige blogs:

Daarenboven heb ik de covers recent ook gepersonaliseerd. Deze zijn zeer leuk geworden, dus het is misschien een tipje om deze artikels ook eens te bekijken:

P1010865

Bij ICI Paris XL kun je echter ook een Reload Discovery box kopen. Deze zijn heel erg geschikt om als kadootje te geven.P1010866

In deze box kunnen vijf producten opgeborgen zitten en er zit een mooi vloeipapiertje er rond. Een kado op eenvoudige wijze. Zo kun je op betaalbare wijze een assortimentje geuren geven. Mijn tip is een minispray systeem en 4 geurtjes. Dan kunnen de ontvangers zelf hun favoriete geur kiezen.P10108672

Dit is een voorbeeldje die Reload voor mij gemaakt heeft. In deze box zit bijvoor een mini-spray, een cover, een cleansing refill en 2 geuren in mini-formaat.

Deze pakketjes kun je niet online op hun webshop bestellen, denk ik. Ik kan er zelf enkele een beschrijving over terug vinden. Daarom zou  ik snel een bezoekje aan de ICI Paris XL brengen. Daar kun je de geuren ook even ruiken vooraleer je deze in je box opbergt.

3 gedachten over “Reload Discovery Box”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge