Novexpert The Caramel Cream

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan product van Novexpert, namelijk de Caramel Cream. Mijn eerste indruk van de BB-crème was eerst nogal sceptisch, maar ik heb mijn mening enorm moeten bijstellen. Bij mijn ervaringen kun je lezen waarom.

Novexpert The Caramel CreamP1010896

De caramel cream bevat ingrediënten van natuurlijke origine. Daarenboven is hij hypoallergeen en zal hij een sunkissed effect hebben op de huid. Hij zal de huid ook ondersteunen bij zijn anti-aginging door Novaxyline in zijn producten toe te voegen.

 Verpakking en ingrediëntenP1010904

De caramel cream zit in een flacon van 30 ml. Deze is een half jaartje houdbaar. Ik ben zelf niet zo dol op de flacon, omdat deze minder luxe oogt, dan ik gehoopt had. Gelukkig is het wel een zeer functionele tube. Hij oogt eerder wat medisch, wat wel logisch is omdat dit een merk is die gestart is door dokters en onderzoekers die gespecialiseerd waren in anti-aging. Het is daarenboven erg makkelijk om de BB-crème te doseren, omdat het uit een fijn tuitje komt. P1010901

Mijn ervaringP10201412

Ik was enorm sceptisch over deze BB crème. Op de persdag van ICI Paris XL kon ik deze uitproberen en ze zeiden dat deze zich aanpaste aan de kleur van de huid. Ik vond dat hij toen nogal geel bleef en ik was er eigenlijk niet zo tevreden mee op het eerste zicht. Ze zagen mijn scepticisme en ze gaven mij er een mee om thuis uitgebreid uit te proberen. Wat ben ik blij dat ze dat gedaan hebben, want ik moet terugkrabbelen op mijn scepticisme. Op de foto heb ik rechts de BB-crème aangepast en links niets. De kleur past perfect bij mijn huidkleur zoals je hierboven kunt zien. Daarenboven lijkt de BB crème een soort blur effect te hebben en zit er een mooie glans op de kant met de BB-crème. Tot slot haalt hij ook het rode weg van mijn wangen. Het is geen BB-crème om een volledige dekking van te verwachten, maar ik was toch zeer blij om te zien hoeveel hij egaal maakt. Ik ben zeer aangenaam verrast door deze BB cream. Deze komt in mijn dagelijks tasje te zitten. Oepsie, het is een duur product, maar gelukkig niet té duur. Dit heb ik wel voer voor deze crème.

Waar is Novexpert te koop en hoeveel kost deze caramel cream?

Novexpert is een merk die enkel te koop is bij ICI Paris XL in België. Daar kost deze BB-crème 34.95 euro voor een flacon van 30 ml.

Zouden jullie dit betalen voor een BB-crème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge