Only You nagellak in 533 Nighttime in Paris

Hoi hoi,

Tijdens de persdag van ICI Paris XL mocht ik kennis maken met de aankomende herfstcollecties van Only You en BE Creatvie. In de herfstcollectie van Only You zijn een aantal leuke lakjes (5) opgenomen en ik mocht alvast één van de kleurtjes voor jullie testen.

Knipsel

Deze kleuren zijn volledig gebaseerd op de kleuren die fashion week domineerden. De herfstcollectie kreeg dan ook de gepaste name Fashion Shades of You mee. De collectie bevat vijf warme, modieuze lakken.

De kleurtjes zijn nu een kleine maand te koop bij ICI Paris XL.

Only You Midnight in Paris

P1010910

Only You moet gedacht hebben dat Parijs altijd super is om een bezoekje te brengen. Nighttime in Paris moet je meenemen op ontdekking naar het magische, bruisende nachtleven van Parijs. De afterparty’s na de fashions shows, mysterieuze avonden, net als deze prachtige diepblauwe lak.

Verpakking en ingrediëntenP1010914

Alle lakjes zitten in de flesjes die we kennen van Only You. Het zijn vierkante, glazen lakjes. In elke flesje zit 11 ml en deze is 2 jaartjes houdbaar.P1010919

Het kwastje van deze lakjes vind ik erg handig, hoewel het er bij mij wat verkeerd in zat. Hierdoor was één van de haartjes geknakt. Gelukkig heb ik dit snel kunnen oplossen. Het kwast je is vrij breed, waardoor ik elke nagel met 1 à 2 veegjes kan dekken.

Mijn ervaringP1020666

I just fell in love with this color. Het is een prachtige diepblauwe, crème lak, die ook wat diepte lijkt te hebben. De lak dekt perfect in twee laagjes, maar na één laag is hij nog niet helemaal transparant. Dat is ook geen probleem, want de nagellak droogt vrij snel. Hierboven heb ik jammer genoeg met mijn fototoestel tegen mijn nagel gezeten en vandaar de kleine beschadiging. Ik had maar iets langer moeten wachten. Het is echter een heel mooie kleur. Daarenboven blijft hij bij met een top- en basecoat ongeveer vier dagen mooi zitten.

Waar is Only You te koop en hoeveel kost dit lakje?

Only You is één van de huismerken van ICI Paris XL en is bijgevolg enkel daar te koop. Voor elk lakje betaal je 4,95 euro.

Gaan jullie deze lakjes even gaan bekijken bij ICI Paris XL?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge