Travalo

Hoi hoi,

Zelf ben ik al tijden dol op mijn mini-spray van Reload. Dit systeem is te koop bij ICI Paris XL. Dit is echter niet het enige systeem die ze verkopen bij ICI Paris XL. Je kunt er namelijk ook de Travalo vinden. Ik vond er eentje in mijn goodiebag van het ICI Paris XL waar ik naar toe mocht. Vandaag wil ik jullie er iets meer over vertellen.

TravaloP1010920

Travalo noemt zichzelf een tijdlood accessoire, waarmee je er goed uitziet en heerlijk ruikt. 5 ml parfum kun je in deze Travalo opbergen. Hiermee kun je jezelf 65 keer sprayen.

SysteemP1010927

Je kunt deze spray vullen door van de geur die je wilt gebruiken om de Travalo te vullen de spray dopje er af te halen. Dan heb je nog een tuitje over. Dit tuitje pas je in de onderkant van je Travalo. Daarna ga je de Travalo gebruiken om de geur in het flesje te sprayen. Daarna ben je klaar om hem lekker mee te nemen in je handtas.

Dit systeem werkt bijgevolg enkel bij geuren met een spraykopje.

VerpakkingP1010929

De Travalo voelt heel stevig aan. Op de cover is het merk gedrukt en het lijkt van uiterlijk heel goed op de dupes die ik had van Etos vroeger. P1010933

Daarenboven is het topje ook mooi afgewerkt met hun logootje denkt ik.

Mijn ervaringP1010931

Tja, deze Travalo werkt voor mij veel beter dan het Etos dupe dingetje dat ik had. Het is een krachtige spray, die je makkelijk kunt vullen en ook niet er naast drupt nadien. Daarenboven kun je de spray ook vrij snel vullen.

Gaat deze echter mijn Reload vervangen? Ik denk het niet, omdat je de Reload kunt reinigen én je kunt ook niet spraykopjes gebruiken. De werking gaat even goed, maar het vullen heeft wat verschillen vind ik.

Waar is Travalo te koop en hoeveel kost deze versie?

Travalo is aan te kopen bij ICI Paris XL. Voor de versie die ik heb betaal je 13.90 euro.

Hebben jullie al ervaring met Reload of Travalo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge