BE Creative Highlighting Power in Beige Gold

Hoi hoi,

Be Creative make up heeft al een tijdje een highlighting poeder in het assortiment. Die bestaat eerder uit rozige tinten, maar daar zal verandering in komen. Er wordt nog een highlighting poeder aan het assortiment toegevoegd en deze heeft gouden/bruine tinten. Ik vond deze in mijn goodiebag van de ICI Paris XL persdag. Met veel plezier ben ik aan het testen geslagen.

BE Creative Highlighting Powder in Gold BeigeP1010935

De herfst, hét seizoen van verfrissende, koele lucht, gezellige, warme avonden en diepe, rijke kleurschakeringen. Wanneer de bladeren vallen en de dagen kouder worden, wordt jouw garderobe comfortabeler en jouw attitude meer rechttoe rechtaan.

 

Onze publiekslieveling, het Highlighting Powder in de
kleur 001 Rose Quartz, krijgt er deze herfst een maatje bij. De prachtige nieuwe kleur 002 Beige Gold licht onmiddellijk je huid op, voor die felbegeerde healthy glow.

De tint Beige Gold is geschikt voor elke huid, maar flatteert de warmere huidtinten in het bijzonder.

Verpakking en ingrediëntenP1010940

De highlighting powder zit in een mooie matzwarte doos. In het deksel is een transparant plastiek aangebracht, zodat je mooi kunt zien welke kleur je te pakken hebt. Aan de achterzijde zit een glanzende sticker met de kleur.

In het doosje zit 9 gram, wat een erg mooie en grote hoeveelheid is. Deze is een jaartje en een half houdbaar.P1010937

Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Polybutene, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Citric Acid

Het verwondert mij natuurlijk niet om te zien dat er talk en mica in het poeder zitten.

Mijn ervaring P1010945

De pan ziet er zo mooi uit met de vijf kleurtjes naast één en de honingraat textuur. Het doet mij wat denken aan de Bobbi Brown shimmer bricks.P1020674

Het poeder is goed gepigmenteerd en voelt zijde-achtig aan bij het aanbrengen. Hierboven zie je de vijf kleuren geswatched naast elkaar terwijl de swatch er boven de mix is van de vijf kleuren.P1020675

Deze highlighter zorgt voor een erg mooie glans op mijn huid, maar het ziet er nog steeds natuurlijk uit. Ik heb deze op mijn jukbeenderen aangebracht en je ziet een mooie glans. Hou er rekening mee dat deze foto getrokken is met flits, dus in het echt is hij wat subtieler. Ik ben alvast erg blij met deze highlighter, en ik ga deze nog vaak gebruiken!

Waar is de nieuwe highlighting poeder van Be Creative make-up te koop en hoeveel kost deze?

BE Creative make-up is enkel te koop bij ICI Paris XL. Het highlighting poeder kost er 17,95 euro.

Hadden jullie de rozige versie eerder reeds geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge