Bumble and Bumble Surf Infusion Spray

Hoi hoi,

Op het ICI Paris XL event kreeg ik naast het goede nieuws dat Smashbox terug naar België kwam ook nog ander goed nieuws. Bumble and Bumble zal ook in het assortiment van ICI Paris XL opgenomen worden. Ik weet niet wanneer exact, maar het komt er aan! Ik ontving hun infusion spray uit hun Surf collectie.

Bumble and BumbleP1020021

Bumble and Bumble ontstond in New York waar het een haarsalon was waar alles met haar gedaan werd. Langzaam aan werd ze gezien als een autoriteit op het vlak en creëerden ze producten en een netwerk van haarsalons.

Bumble and Bumble Surf Infusion SprayP1020026

De surf infusion spray is een zout in olie innovatie. Ze gebruiken hiervoor en mix van tropische oliën en volume gevende zeezouten wat een zachte, beachy waves met een glansje moet creëren.

Verpakking en ingrediëntenP1020024

Ik ontving zelf een flesje van 100 ml. Op hun site zag ik echter dat ook een mini formaat van ongeveer 40 ml beschikbaar is (1.5 fluid ounces). Eenmaal geopend zijn deze sprays twee jaar houdbaar.

Aqua, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Isododecane, Ethylhexyl Stearate, Neopentyl Glycol Diheptonoate, Macrocystis Pynfera Extract, Hypnea Musciformis extrac, Gellidiela Acerosa Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Dead Sea Salts, Sea Salts, Passiflora Incamata Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Mangifera Indica seed oil, Elaeis Guineensis Oil, Isoceteth-20, Dimethiconol, PPG-5-Ceteth-20, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Sorbitol, Citric Acid, Fragrance, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethanol, CL42053

Oooh, het eerste waar ik blij van word is dat het parfum bijna helemaal onderaan in de lijst staat. Daarenboven zit hij tjokvol alg-, kokos en passievrucht extracten en oliën.

Mijn ervaringenP1020677

Wauw, het effect hierboven had ik niet verwacht. Hier was de glans voor een groot deel van mijn gekleurde haar verdwenen. Hier lijkt het net alsof het juist gekleurd geweest is en dat is puur door dit product. Daarenboven zit er ook redelijk wat volume in mijn haar en zijn mijn golven ietsje sterken. En dat is nadat ik er met mijn haarborstel door ben geweest. Ik ben echt zeer, zeer aangenaam verrast, want dit soort producten doen vaak niet zo veel voor mij.

Waar is Bumble and Bumble te koop?

Bumble and Bumble zal te koop zijn bij ICI Paris XL , maar ik weet nog niet wanneer. Het flesje van 100 ml kost op de Amerikaanse site 29 dollar of ongeveer 26 euro, terwijl het flesje van 40 à 50 ml er 16 dollar of 14.50 euro kost. Niet zeer goedkoop, maar ook niet het duurste wat ik al gezien heb voor een zoutspray.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van Bumble and Bumble?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge