Origins Ginzing Energy-boosting moisturizer

OriginsP1020100

Origins ontstond eind de jaren ’80. Een klein team van specialisten en wetenschappers ging toen op zoek naar vernieuwing en minimalisme. Ze wilden terug uitgaan van de natuur. Hiervoor gebruikten ze planten die vroeger al als geneesmiddel gebruikt werden.

Vandaag de dag is Origins wereldwijd te verkrijgen. Ze hebben vastgehouden aan hun waarden van het begin en zetten onder andere in op milieubescherming. Zo gingen ze onder andere voor andere verpakkingen.

Verpakking en ingrediëntenP1020108

Deze origins moisturizer zit in een potje van 50 ml. Dat vind ik enerzijds wel jammer, want det werkt niet zo handig. Daarenboven is de pot transparant, waardoor je deze best in het donker opbergt, wanneer je deze niet gebruikt. Dit om te vermijden dat de ingrediënten hun werkzame eigenschappen verliezen. Eenmaal geopend is deze twee jaar houdbaar.P1020103

Er zit silicone in dit product. Zelf heb ik daar geen last van, maar als je er puistjes door krijgt, zou ik deze moisturizer mijden.

Wel ben ik blij om te zien dat er geen parabenen, phalaten, minerale oliën, parafine, kleurstoffen en chemische parfum in het product zitten.

Mijn ervaringP1020112

Ik werd aangenaam verrast door deze moisturizer. Bij het aanbrengen had deze een heerlijk verfrissend effect op de huid. De crème is erg licht, waardoor deze makkelijk uitsmeert en intrekt. Nadien plakt de huid niet en voelt ze zacht en gevoed aan. Ik ben tevreden over deze crème.

Waar is Origins te koop en hoeveel kost deze moisturizer?

Origins zal binnenkort te koop zijn bij ICI Paris XL in België. In Nederland kun je al terecht bij Douglas voor dit merk. Daar kost deze moisturizer 24 euro. Dat vind ik nog verrassend betaalbaar. Ergens had ik een hogere prijs verwacht voor deze moisturizer.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van het merk Origins?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge