Glamglow Gravity Mud Mask

Hoi hoi,

P1010964

Soms voel ik mij als blogger erg gelukkig. Dat kan zijn door een uitnodiging voor een leuk event, maar ook de kansen krijg om producten te testen die ik anders niet zo snel zou aankopen.

Zo kreeg ik een goed gevulde goodiebag mee naar huis van het event  georganiseerd door ICI Paris XL. Zij zijn de verdeler van Glamglow hier in België. Dit merk is zeer bekend voor zijn maskers, maar is een beetje aan de prijs. Daarom was ik heel blij om een potje van hun nieuwste masker, namelijk de Gravitymud, terug te vinden in mijn goodiebag.

GlamGlowP1010971

Glamglow is een snel groeiende, luxe verzorgingslijn. Glamglow ontstond in 2010. Glenn & Shannon Dellimore ontwikkelden een lijn exclusief voor achter de schermen van modeshows of professioneel gebruik. In 2011 werd de lijn echter beschikbaar gemaakt in de winkel zodat iedereen hun producten kon gaan gebruiken.

GlamGlow GravityMudP1010972

Glamglow lanceert de GravityMud Firming Treatment. Deze moet het gelaat strak trekken en verstevigen. Na één behandeling moet de huid van gezicht, nek en decolleté er al een stuk strakker uitzien. In het begin is het masker wit, zo ook in het potje, maar Glamglow belooft dat deze zal evolueren naar een chroom gekleurd masker. Ze beloven dat het masker vol zit met geconcentreerde ingrediënten, zoals Vizitight en Lunarlift, die de contouren van de huid moeten laten stralen en verstevigen.

  • Vizitight: met verstevigende matrix marine algen Plasma + Biodefine polymeren voor een direct strakke huid
  • Lunarlift: versterkt met Soja Isoflavone Liposoom en rode algen extract
  • Cosmiplexion: met IJslandse kelp, hyaluronzuur en mineraal glaciale klei om de huid te helepen er jonger en veerkrachtiger uit te zien.
  • Teaoxi: complex met marshmallow en dropblad om de huid er steviger uit te laten zien.

Verpakking en ingrediëntenP1010975

Het GravityMud Firming Treatment mask komt in de potjes die we allemaal wel herkennen van GlamGlow. Elk masker wordt aan een kleur gerelateerd, in dit geval paars. Het potje komt bijgevolg ook in die kleur en op het deksel staat een zilveren ster. In de pot zit 40 gram en deze is 9 maanden houdbaar.

In de verpakking is ook een kwast toegevoegd om het masker te kunnen aanbrengen.P1010978

Daarenboven zijn de potjes voor het eerste gebruik ook mooi gesealed.P1010967

Water\Aqua\Eau, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Hydroxystearate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Montmorillonite, Pentylene Glycol, Illite, Polysorbate 20, Canadian Colloidal Clay, Caprylyl Glycol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Tapioca Starch, Chondrus Crispus (Carrageenan), Colloidal Platinum, Dipotassium Glycyrrhizate, Alcohol, Ascophyllum Nodosum Powder, Polysorbate 80, Polymethylsilsesquioxane, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Lecithin, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Soy Isoflavones, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Coumarin, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Bismuth Oxychloride (Ci 77163)

Mijn ervaringenP1010974

Wauw, dit is een peel-off masker, dat had ik waarschijnlijk nog niet eerder gezegd, maar eentje die voor mij echt werkt. Normaal als ik een peel-off masker gebruik, krijg ik deze amper van mijn gezicht. Dat is bij deze zeker niet het geval. Het is niet alsof ik hem in één keer van mijn gezicht krijg, maar het gaat een stuk vlotter dan vele andere peel-off maskers die ik gebruikt heb. Je moet hiervoor wel het masker zo egaal mogelijk proberen aan te brengen. Er waren wat kleine plaatsjes waar het iets dikker aangebracht was en daar was het bij mij (na 25 minuten) nog niet helemaal droog. Dat maakt het verwijderen ietsje moeilijker.

Wat ik trouwens onmiddellijk merkte bij het openen van de pot, was de geur van het masker. Het masker heeft een erg lekkere geur, het doet mij wat denken aan suikerspin/nougat.

p1020679

Het masker is met de bijgeleverde kwast trouwens erg makkelijk en vlot aan te brengen. Ik had nog nooit een masker met een kwast aangebracht. Nu vraag ik mij af waarom? 🙂

Na het verwijderen van dit masker zag mijn gezicht vrij rood. Dat was niet door het trekken van de peel-off, maar door het masker zelf. Mijn gezicht bleef nadien ook nog een tijdje rood en gevoelig aanvoelen.

Nadien zag mijn huid er echter wel opgefrist en stevig uit. Ik vind het zelf een goed masker, die dan ook nog eens erg leuk is bij het aanbrengen.

Jammer dat hij zo aan de prijs is, maar ik denk wel dat ik 10 tot 15 keer met het potje ga kunnen doen. Het is geen aggressief masker, maar ik voel het wel in mijn gezicht. Daarom zou ik deze niet meer dan één keer per week gebruiken.

Waar is GlamGlow te koop en hoeveel kost deze GravityMud?

Glamglow is in België enkel bij ICI Paris XL te koop. Daar kost een potje van dit masker 49.90 euro of 3 tot 5 euro voor één beurt.

Wat is de maximumprijs wat jullie zouden betalen voor een masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge