Jimmy Choo Illicit (EDP) en Jimmy Choo Man Intense (EDT)

Hoi hoiP1020053

Een andere stand waar ik geen bezoekje aan kon brengen tijdens de persdag van ICI Paris XL is Jimmy Choo. Ik ontving echter wel enkele samples van hun nieuwe geuren, waar ik jullie vandaag iets meer over wil gaan vertellen.

Jimmy Choo IllicitP1020055

Illicit heeft tot doel de zintuigen wakker te maken met zijn mysterieuze hart. Het is voor de zelfverzekerde vrouw, de kracht waar je rekening mee moet houden. De geur opent met gember en pomerans. Nadien kun je roos en Arabische jasmijn waarnemen. Tot slot krijgen we een warme basis met honing, amber en sandelhout.P1020057De eau de parfum is te verkrijgen in 3 formaten, namelijk 100ml, 60 ml en 40 ml. Hmm, dat zijn formaten die ik niet gewoon ben bij vrouwengeuren. Ik heb zelf een sample van 4,5 ml, maar het flesje van deze sample is een miniatuur van de grote flacons. Dat ziet er echt zo schattig uit.

P1020062

Normaal heb ik het ietsje minder met de vrouwengeuren. Ze zijn meestal voor de meer volwassen vrouw of eerder zwaar, zodat ik deze niet dagelijks zou kunnen dragen. Deze geur is echter heerlijk. Het is wat ik zie bij een jonge vrouw die op zoek is naar een signature geur. Hij is zoet en zacht, maar gelukkig niet zeemzoet. Ik hou enorm van deze geur. Daarenboven blijft deze geur vrij lang hangen. Na een uurtje of zes zou ik zelf nog even bij aanbrengen.

Jimmy Choo is te koop bij ICI Paris XL.

  • 40 ml – 49 euro
  • 60 ml – 75 euro
  • 100 ml – 105 euro

Jimmy Choo Man Intense  P1020064

Dit is de nieuwste geur voor mannen die Jimmy Choo ontwikkeld heeft. Ze gingen voor stijlvol en sensueel. De geur zelf is een herinterpretatie van hun herengeur uit 2014 en is hiervan een rijkere en sensuelere versie.P1020067

Jimmy Choo gebruikte lavendel en patchoeli als uitgangspunt van deze geur. De sensualiteit is afkomstig van accenten van zwarte peper en amber. Honingmeloen, Davana olie en Tonkaboon voegen heerlijke accenten toe aan de geur.P1020068

Ik ontving zelf een sample van 2 ml. De normale verpakking komt in 2 formaten, namelijk 50 ml en 100 ml.

Ook deze geur heeft mij aangenaam verrast. Het is heerlijke, kruidige mannengeur.

Jimmy Choo is te koop bij ICI Paris XL. De 100 ml versie kost 82 euro, terwijl de 50 ml 59 euro kost.

Een gedachte over “Jimmy Choo Illicit (EDP) en Jimmy Choo Man Intense (EDT)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge