Rodial Dragon’s Blood Eye Masks

Hoi hoi

RodialP1020071

Rodial is een wereldwijd merk die inzet op huidverzorging, luxe huidverzorging. Het merk werd opgericht in 1999. Maria Hatzistefanis creëerde het merk als antwoord op de vraag naar performante en efficiënten huidverzorgingsproducten. Ze gaan voor een onmiddellijk resultaat en langdurige voordelen.

Rodial Dragon’s Blood Eye MasksP1020074

In Zuid-Amerika kan de Croton Lechleri boom gevonden worden. Als je in de bast snijdt, zal er een donkerrood sap uit de boom druipen, net alsof hij aan het bloeden is. Hierdoor kreeg hij de naam ‘sangre de drago’ (of drakenbloed). Dit hars kan gebruikt worden als een huidherstellend middel die daarenboven ook nog eens natuurlijk is.

Met dit ingrediënt heeft Rodial het Dragon’s Blood complex ontwikkeld. Dit hars werd hierbij gecombineerd met andere innovatieve bestanddelen, zoals Hyaluronzuur, HaloxylTM en ChromabrightTM. Vijf jaar geleden werd het op de markt gebracht. Het belooft te werken als een schild tegen invloeden van buitenaf. Daarenboven zal hij de huid verzachten en kalmeren. Ook zal de roodheid en eventuele ontstekingen verminderen.

De oogmaskers uit deze lijn moeten de ogen ontzwellen en ze er minder vermoeid laten uitzien. Daarenboven hydrateren ze de huid en zorgen ze voor een onmiddellijke verlichting. Tot slot moeten donkere kringen verminderen en moeten ze kalmerend werken.

Verpakking en ingrediëntenP1020078

De doos bevat 40 gram product. Dat is verdeeld over 8 verschillende setjes.

Je  gebruikt het masker door ze natuurlijk eerst uit de verpakking te halen ;). Daarna haal je soort van het harde papier ervan af. Wanneer je dit gedaan hebt, breng je deze onmiddellijk aan onder je ogen aan. De dikke zijde breng je aan naar de buitenkant van je gezicht.

Mijn ervaringenP1020076

Ik heb dit masker 20 à 25 minuten op gehad. Zelf heb ik niet zoveel last van zwarte kringen onder mijn ogen, maar ik zie na het masker wel dat het er een beetje helderder uit ziet onder mijn ogen. De huid onder mijn ogen voelt daarenboven zacht en gevoed aan na deze oogmaskers. Over walletjes kan ik niet veel zeggen, want daar heb ik nooit last van. Even hout vast houden. Lucky me!

Waar is Rodial te koop en hoeveel kosten deze oogmaskers?

Rodial is te koop bij ICI Paris XL. Daar kosten deze Dragon’s Blood Eye Masks 39 euro voor 8 setjes. Dat wil dus zeggen dat je per keer ongeveer 5 euro betaald.

Probeerden jullie eerder reeds iets van Rodial?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge