Collistar Pure Actives in Hyaluronic Acid

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie iets tonen wat tot voor kort volledig nieuw was voor mij. Deze producten werden mij getoond op de persdag van ICI Paris XL, namelijk de Pure Actives van Collistar. Deze zijn te verkrijgen in vijf verschillende ‘ingrediënten’. Ik ontving er zelf eentje in mijn goodiebag, namelijk het hyaluronzuur.

Collistar Pure Activesp1030057

Collistar presenteert een nieuw hoofdstuk in dermo-cosmetisch onderzoek: PURE ACTIVES oftewel ‘pure actieve bestanddelen’ – dezelfde actieve bestanddelen die in de cosmetische geneeskunde worden toegepast, worden nu in de meest zuivere vorm aangeboden voor

• maximale doeltreffendheid

• gerichte werking

• veiligheid in gebruik.

Het hyaluronzuur is gecombineerd uit drie formulegewichten. Deze zijn in de huidstructuur actief. Wanneer je deze pure actives gebruikt zal de huid intensief en constant gehydrateert worden. Hierdoor zal de huid steviger worden en worden expressielijntjes minder zichtbaar.

Iedereen kan deze gebruiken, maar vooral vochtarme en wat oudere huidstypen gaan hier extra veel nut van hebben.

Waarschijnlijk vraag je je vooral af hoe je deze gebruikt. Dat was ook een beetje mijn idee. Je kunt deze actives rechtstreeks aanbrengen op het gezicht. Deze moet je licht inmasseren. Er wordt aangeraden deze zowel ’s ochtends als ’s avonds toe te voegen aan je ritueel. Je kun de verschillende pure actives ook onderling combineren.

Verpakking en ingrediënten

p1030060

In het flesje zit 30 ml en deze zijn 9 maanden houdbaar.

Aqua, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol

Ik word alvast blij om te zien dat het werkzaam ingrediënt op de derde plaats staat en dat de lijst echt vrij kort is.

Mijn ervaringp10300612

Deze pure actives zitten in een doorzichtig flesje. Dat zou ik zelf niet doen, want daardoor gaat de activiteit van de bestandsdelen waarschijnlijk afnemen. Daarom bewaar ik deze zelf in het doosje.

Wanneer je deze op je huid aanbrengt, heb je te maken met een gellike – waterachtige structuur. Deze smeert hierdoor snel uit en trekt heel erg snel in. Daarenboven voelt de huid helemaal niet plakkerig aan. Mijn huid voelt nadien echt superzacht en verzorgd aan. Ik ben er tevreden mee, maar zelf heb ik nog niet zo’n last van een mature huid. Daarom ga ik deze waarschijnlijk niet onmiddellijk opnieuw kopen. Het lijkt mij echter wel handig om deze te vermengen met mijn dag- en nachtcrème wanneer ik wat ouder ben.

Waar is Collistar te koop en hoeveel kosten deze pure actives?

Collistar kun je aankopen bij ICI Paris XL. Jammer genoeg is Collistar een prijzig merk en deze actives kosten er 36.70 euro.

Zouden jullie je huidverzorgingsritueel hiermee uitbreiden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge