Sleek Highlighting palette in Precious Metals

Hoi hoi,

Het Solstice palette van Sleek heb ik al tijden in mijn bezit. Sleek heeft echter nog een ander highlighting palette in zijn collectie. Deze wou ik altijd al aan mijn collectie toevoegen en met 50 % korting kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Vandaag vertel ik jullie meer over dit Precious Metals palette

Sleek Precious Metalsp1030064

In tegenstelling tot het Solstice palette bevat dit palette drie crème highlighters en één poederhighlighter. Bij het Solstice palette is dit net omgekeerd. Normaal heb ik het niet zo op de crèmeproducten, dus ik ben benieuwd wat ik van deze highlighters ga vinden.

Verpakking en ingrediëntenp10300702

De verpakking van dit palette is erg gelijkaardig aan het andere palette. De verpakking is metallic, maar donkerder dan het Solstice palette. Het is een soort brons/bruin van kleur. In het palette zit 9 gram en deze is twee jaar houdbaar.p1030075

  1. Platinum: Een witzilveren crèmehighlighter
  2. Royal Child: Een roségouden/bronzen crèmehighlighter
  3. Renaissance Gold: Een gouden crèmehighlighter
  4. Antique Bronze: Een bronzen/gouden poederhighlighter

p1030067

Mijn ervaringp1010794 p1010795

Wauw, crème of niet, de glans die ik door deze highlighters krijg is super. Soms heb ik de indruk dat de crèmehighlighters bij Sleek intenser zijn dan hun poederhighlighters.

Bij het aanbrengen van de crèmehighlighters moet je proberen om het poeder er onder niet te veel te verstoren.

Het effect van deze highlighters is heel erg mooi. Ik zie er mooi glowy uit. Ik ben heel tevreden over dit palette. Daarenboven blijven ze de hele dag mooi op z’n plek, zeker als ik ze nog even af poeder.

Waar is Sleek te koop en hoeveel kost dit Precious Metals palette?

Sleek kun je in België aankopen bij Di. Boozyshop is een webshop waar je dit merk ook kunt vinden. Daar kost dit highlighting palette 13.95 euro.

Welk highlighting palette zouden jullie verkiezen?  Het Solstice palette of het Precious Metals palette?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge