Dove DermaSpa in Cashmere Comfort

Hoi Hoi,

Eind november werd ik aangenaam verrast door Dove. Via hun persbureau ontving ik enkele van hun nieuwe producten uit de Cashmere Comfort lijn.

Cashmere Comfort

p1010880

Menselijke aanrakingen dragen bij tot een beter herstel, meer geluk en een gevoel van welzijn.

Dove vindt dat het aanbrengen van lichaamsverzorging zowel ons fysieke als emotionele zintuigen prikkelt. Je kunt je geest en lichaam ermee herbronnen en verwennen.

Het dagelijks aanbrengen van crèmes en lotions kan echter een zeer eentonige opgave worden voor mensen met een extra droge huid. Zij moeten meestal meerdere keren per dag smeren. Daarom heeft Dove dit gamma ontwikkeld. Ze moeten de huid intensief voeden en versterken. En dat met een bijhorend verwennend spa-gevoel.

Cashmere Comfort Rich Hand Treatmentp1010887

De Cashmere Comfort Rich Hand Treatment geeft een spa-behandeling in zakformaat – eenvoudig aan te brengen voor mooie, zachte handen én om zorg te dragen voor nagels en nagelriemen onderweg. De rijke en effectieve handcrème trekt snel in de huid om droge en ruwe handen te herstellen en zwakke en beschadigde nagels te beschermen.

Deze handcrème zit in een elegante en hygiënische tube van 75 ml. Deze is een jaartje houdbaar na gebruik.

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Hydrostearic Acid, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Arachidic Acid Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantifolia Peel Powder, Citrus Limon Peel Powder, Disodium EDTA, Glucose, Glyceryl Hydroxystearate, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylpheyl Methylpropional, Cinnamal Alcohol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CL77891

  • Glycerine: wordt gebruikt in veel cosmetica. Het neemt op vocht uit de lucht en zal daardoor crèmes en andere producten vochtig houden. In hoge concentratie zal het de huid irriteren, maar in deze handcrème is dit helemaal geen probleem. Het trekt vocht van diep in de huid en houdt het aan het oppervlak. Hierdoor zal de huid zacht aanvoelen.
  • Dimethicone: is een siliconenolie. Het wordt gebruikt voor huidbescherming.
  • Petrolatum: is een vorm van minearle olie. Het helpt de huid zacht en glad maken. De oliefilm verhindert de verdamping va moisture van de huid en beschermt tegen irritatie.
  • Parfum: In Europa wordt dit gebruikt om een product te indiceren die toegevoegd wordt om een bepaalde geur te maskeren.

p1010889

Ik hou gewoon van de geur van deze handcrème. Het is geen overheersende geur en hij is warm en amandelachtig. Ik kan het zelf niet zo goed plaatsen, maar ik meen iets van noten te herkennen.

De handcrème trekt vrij snel in. Daarenboven laat het geen duidelijk laagje achter op de huid. Hierdoor kun je snel verder. De huid voelt nadien heerlijk zacht en gevoed aan. Deze krijgt een plaatsje in mijn handtas in de toekomst.

Dove Cashmere Comfort Rich Hand Treatment – 4.99 euro

Cashmere Comfort Body Butterp1010893

Cashmere Comfort Body Butter brengt een spa-achtig en voe- dend avondritueel om je huid te kalmeren en te verzachten,   en dit zelfs op de meest droge plaatsen van je lichaam

In deze lijn zit ook een van de befaamde potten die ik link met Dove. Hierin zit een bodybutter die extra voedend is voor de huid. In deze pot zit 300 ml en deze is 9 maanden houdbaar.

Aqua, glycerin, dimethicone, hydroxystearic acid, sodium hydroxypropyl starch phosphate, isopropyl myristate, petrolatum, arachidic acid, caprylyl glycol, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, citrus aurantifolia peel powder, citrus limon peel powder, disodium EDTA, glucose, glyceryl hydroxystearate, palmitic acid, parfum, phenoxyethanol, sodium hydroxide, stearic acid, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, coumarin, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI 77891

p1010898Deze boter voelt vrij stevig aan. Hoewel hij vrij dik is, smeert de bodybutter snel uit. Daarna blijft er een laagje op je huid liggen, maar deze plakt niet. De geur van deze body butter is naar mijn gevoel iets lichter dan deze van de handcrème.

Na het aanbrengen voelt mijn haar zacht en gevoed aan. Ik ben er heel tevreden mee.

Dove Cashmere Comfort Body Butter – 7.99 euro

Cashmere Comfort Cocooning Body Lotionp1010902

Cashmere Comfort Cocooning Body Lotion is de beste verzorging om je extra droge huid niet enkel effectief te hydrateren, maar ook te verwennen zoals in een echte spa.

Ook de bodylotion zit in een tube. Deze is natuurlijk iets groter dan die van de handcrème. In deze tube zit 200 ml en deze is ook een jaartje houdbaar.

Aqua, glycerin, dimethicone, hydroxystearic acid, sodium hydroxypropyl starch phosphate, isopropyl myristate, petrolatum, arachidic acid, caprylyl glycol, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, citrus aurantifolia peel powder, citrus limon peel powder, disodium EDTA, glucose, glyceryl hydroxystearate, palmitic acid, parfum, phenoxyethanol, sodium hydroxide, stearic acid, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, coumarin, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI 77891

p1010903

De geur van deze body lotion is ook licht anders dan de andere twee producten in deze lijn vind ik. De bodylotion voelt onmiddellijk een stuk lichter dan de bodybutter. Hierdoor smeert hij nog sneller uit en trekt hij ook sneller in. Ook laat deze bodylotion bij mij geen laagje achter op de huid.

Afhankelijk van hoe droog je huid is, zou ik zelf de bodybutter of de lotion aanraden. Ik heb zelf niet zo’n last van een extreem droge huid. Hierdoor ga ik vaker de bodylotion gebruiken, anders is de voeding net ietsje te. Als je echter te kampen hebt met een droge huid, zou ik echt wel de body butter aanraden!

Dove Cashmere Comfort Cocooning Bodylotion – 6.99 euro

Een gedachte over “Dove DermaSpa in Cashmere Comfort”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge