Moyou London Your Magic Workshop

Hoi hoi,

p1020303De laatste tijd verzuchtte ik verscheidene keren dat ik iets nodig had om als ondergrond te gebruiken, wanneer ik mijn nagels lak. Ik ben vaak nogal onhandig en het is niet de eerste keer dat ik het kwastje laat vallen terwijl ik aan het lakken ben. Flesjes heb ik ook al per ongeluk omgegooid bij het lakken. Het gevolg is een tafelkleed vol nagellak. En ik moet er geen tekening bij maken, maar het is erg moeilijk om nagellak te verwijderen uit stoffen.

Gelukkig kwamen Moyou London en ASAP nails mij op de Estetika beurs te hulp. Ik vond er de Your Magic Workshop van Moyou London. Ik ging voor de grote versie, maar er is ook een kleinere versie beschikbaar, namelijk Your Mini Magic Workshop.

Moyou London Your Magic Workshop p1020305

Your Magic Workshop van Moyou-London werd gecreëerd om je te helpen met je manicure. Het is een mat van 40 cm op 30 cm. Je kunt deze gebruiken om decals te maken voor je nail-art. Daarenboven kun je je ondergrond er mee beschermen.

En dan misschien nog het belangrijkste van allemaal. Moyou-London belooft dat het geheel makkelijk is op te ruimen. De mat zou vlek- en acetoneproof zijn.

Verpakking p1020310

De mat is van een stevig en herbruikbaar papier. Deze mat zit in een kartonnen rol verpakt bij aankoop. Het lijkt mij erg handig deze daarin te bewaren. Het is extra bescherming voor je mat en het ziet er nog eens schattig uit.

De mat zelf is heel flexibel. Je heb soms siliconen matten die bij frequent gebruik barstjes gaan vertonen. Ik vermoed dat dit geen probleem gaat zijn bij deze mat, want het voelt ‘vochtiger’ aan.

Hoe gebruiken?p1020314

Mijn ervaringp1020315

Ik heb al wat kunnen spelen met deze mat. Hij is perfect voor het beschermen van mijn tafel. Met disolvant kan ik nadien alle vlekken verwijderen van de mat.

Ook lijkt het mij heel leuk om er wat mee te spelen voor nail-art. Ik wil al een hele tijd stamping nail-art maken in meerdere kleuren. Momenteel zit ik in de twee kleuren fase en dat lijkt wel te werken. Zelf moet ik wel oefenen, want bij mij breken ze nog in stukjes. Iets voorzichtiger te werk gaan dus!

 

Waar is Moyou-London te koop en hoeveel kost deze Your Magic Workshop?

Moyou-London is te koop bij verschillende nagelwebshops, maar niet overal wordt deze Your (Mini) Magic Workshop verkocht. Ik vond ze wel bij PrettyPolish. Daar kost Your Magic Workshop 12  euro (oepsie, ik betaalde 17.50 euro).

Lijkt deze mat jullie ook erg handig bij het lakken van nagels en nail-art? Willen jullie een vergelijking zien met een goedkopere versie die onderweg is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge