Le Mini Macaron Starter Kit in Cassis

Hoi hoi,

Le Mini Macaron is een merk die ik al een aantal jaren volg. Ik leerde het merk zelf kennen via Kickstarter. Het was hun eerste kickstarter waarbij ze het merk lanceerden.

Le Mini Macaronp1010915

Le Mini Macaron richt zich op de werkende vrouw. Zij hebben niet altijd tijd om hun nagels te (laten) doen en alles moet snel en makkelijk werken. Daarenboven moet het makkelijk mee te nemen zijn. Ze kozen voor een LED lampje voor één vinger. Naast gemak moesten de producten ook aantrekkelijk ogen. Hoe konden ze dit beter doen dan het lampje in een macaron vorm te gieten.p1010917

Zelf deed ik mee met een wedstrijd op hun instagram pagina. Ik kon er een starterset winnen in de kleur Cassis. En ik won dan ook nog eens! Zo leuk!

Le Mini Macaron starterkit in Cassisp1010920

Het voordeel aan deze setjes is dat je ineens alles hebt om aan je Le Mini Macaron manicure te beginnen. Je kunt er zowel je vingers als je tenen een kleurtje mee geven. Je kunt het lampje omdraaien, zodat ook je tenen onder de lamp kunnen drogen.

Verpakkingp1010928

In de verpakking zit natuurlijk een nagelkleurtje. Deze setjes zijn in verschillende kleuren ter beschikking, zodat je de kleur kunt kiezen die het best bij je past. Cassis een bruin-rode kleur waar je mee kunt rocken!

Naast de nagelkleur bevat het setje natuurlijk ook een LED lampje. Hierdoor kun je elke nagel binnen de 30 seconden drogen. Ook de USB kabel om het lampje te doen werken zit erbij. Daarenboven zijn ook alle ‘voorbereidingstools’ toegevoegd in de set, zoals een vijl en een cuticle pusher. Tot slot zitten er ook nog eens 10 verwijderingsdoekjes in de set.

Mijn ervaringp1020165

Die kleur! Wauw. Het is geen standaard rode kleur. Het is een bordeauxrode kleur die net niet bruin wordt. Daarenboven blijft deze nagellak vrij lang zitten. Jammer genoeg moet ik per nagel wel twee laagjes aanbrengen om het geheel egaal te laten ogen.

Ik vind een topsetje en ben blij dat het niet weer een standaard rood of roze is om mee te starten.

Waar is Le Mini Macaron te koop en hoeveel kost dit startersetje.

Le Mini Macaron zag ik een tijd terug in Di liggen. Je kunt ze echter ook op de Franse webshop kopen. Daar kost dit startersetje 32.95 euro. Ik vind dit zeer betaalbaar voor een gellak starterset.

Wat zijn jullie ervaringen met Le Mini Macaron?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge