Lush Lava Lamp Bath Bomb

Hoi hoi,p1010961

Lush heeft recent een heleboel nieuwe producten aan zijn assortiment toegevoegd. Zo werd ook deze Yoga Bomb Bath Bomb aan de collectie toegevoegd.p1010963

Reis met deze groovy tijdmachine terug naar de jaren 70. Laat de bath bomb simpelweg in het water vallen en kom in een fruit-trip dankzij de driedubbele dosis citrus en speciale kleureffecten. Lava Lamp bevat tangerine, sinaasappelbloesem en Siciliaanse mandarijnolie. De biologische Fair Trade cacaoboter maakt het water extra zacht voor je huid. Go with the flow!

Woehoe het opzet van deze badbom lijkt me heerlijk. Ik zag al uit naar de cacaoboter die mijn huid zou verzachten en de citrusgeur leek me heerlijk.

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate) Citroenzuur (Citric acid) Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao) Parfum Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea) Biologische Castorolie (Ricinus communis) Sinaasappelbloesem Absolue (Citrus aurantium) *Limonene Kleurstof 15985 Kleurstof 19140 Kleurstof 60725 (CI 60725)

p1010964

De badbom vind ik er zo mooi uitzien. Hij heeft een mooie oranjegele kleur die mij doet denken aan de ondergaande zon. Hieraan zijn mooie blauwe stippen toegevoegd. Bij mij was het er slechts ééntje, maar ik heb het gevoel dat er eentje is uitgevallen tijdens de reis naar België.

Wauw, de geur van deze bath bomb is totaal anders dan ik verwachtte. Ik verwachtte meer een citrusgeur, maar je krijgt een echte snoepjes sinaasappelgeur. Heel speciaal en ik zie mij deze vaker gebruiken in de herfst periode, zeker rond Sinterklaas.

p1020345Wanneer de bath bomb is opgelost, krijg ik echt een lava lamp gevoel. Het water wordt volledig oranje door de bath bomb, maar de blauwe vlekken lijken de olie te bevatten. Deze lossen niet op, maar drijven bovenaan in het water. Hierdoor lijkt dit echt wat op de bubbels in een lavalamp.

Ik heb ongeveer een uurtje in bad gezeten met deze bath bomb. Door de geur kon ik heerlijk ontspannen en kreeg ik ook een opkikker. Nadien waren mijn benen niet trekkerig, dus voor mij werkt de bomb niet uitdrogend.

Je gaat je bad na gebruik wel moeten uitkuisen. De blauwe olie laat randen na op je bad waar de de waterrand stil stond. Dat is niet zoveel werk, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Deze badbom is te koop bij Lush. Daar kost deze 5,95 euro per stuk. Niet goedkoop, maar als je er zuinig mee wilt doen, kun je hem halveren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge