Heb jij je cadeaus voor de feestdagen al gevonden? Duifhuizen tassen en koffers bracht mij op ideeën met de Kipling Amiel tas in Black Leaf

Hoi hoi,

Binnen een maandje komen de feestdagen er weer aan. Ik vind het altijd erg leuk om cadeautjes te verzinnen. Meestal wil ik wel iets ‘nuttigs’ maar toch leuk geven aan familie en vrienden. Je kunt wel leuke decoratie items geven, maar iedereen heeft zijn eigen interieur en dan ligt je cadeau misschien wel in de weg.

duifhuizen-tassen-koffers-1Vrouwen zijn in het algemeen altijd te vinden voor een nieuwe tas of accessoire. Toen ik gecontacteerd werd door Duifhuizen tassen en koffers voor een samenwerking, leek mij dit de ideale webshop om enkele cadeautjes op de kop te tikken voor mijn vriendinnen. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Voor mezelf heb ik een leuk model uitgezocht, die ik met plezier zou ontvangen als cadeau.

Duifhuizen Tassen en Koffers

duifhuizen-tassen-koffers-2

Duifhuizen tassen en koffers is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en accessoires. Door heel Nederland zijn hun winkels terug te vinden en daarnaast hebben ze een uitgebreide Nederlandse en Belgische webshop. Veel bekende merken zoals Paul’s Boutique, byLouLou, Secrid, Samsonite en Zebra Trends zijn er te koop. Ze willen hun klanten helpen om de perfecte tas te vinden.

Wishlist Duifhuizen Tassen & Koffers

Handtassen

duifhuizen-tassen-koffers-wishlist-handtassen-1 duifhuizen-tassen-koffers-wishlist-handtassen-2duifhuizen-tassen-koffers-wishlist-handtassen-3

Make-up en toilettassen

duifhuizen-wishlist-make-up-tas

Valt het op? Ik ben volledig betoverd door Ted Baker als het gaat rond make-up en toilettassen.

Kipling Amiel Black Leaf tas

duifhuizen-tassen-koffers-3

Mijn keuze viel al snel op de Kipling Amiel Black Leaf tas. Zelf was ik op zoek naar een nieuwe handtas, want de mijne was aan vervanging toe. Ik was op zoek naar een sportief model, die toch elegant genoeg was voor op het werk. Daarenboven wou ik ook dat deze heel erg stevig was. Hierdoor wist ik dat ik een tas van Kipling wou hebben.

duifhuizen-tassen-koffers-4

Vroeger, in het middelbaar, had ik altijd schooltassen van Kipling. Hierin sleurde ik altijd een heel gewicht mee en die tas kon dit zonder problemen aan. Meer zelfs, ik heb mijn tas van Kipling nagenoeg de volledige zes jaar kunnen gebruiken. Daarom was mijn keuze snel gemaakt.

p1020723

De Black leaf versie is zwart van kleur, maar er zijn ook zwarte bladeren op de tas gedrukt. Hierdoor oogt hij eleganter, waardoor hij meer geschikt is (in mijn ogen) voor het werk.

De tas is van nylon en is redelijk groot. De tas heeft één groot hoofdvak en deze kan afgesloten worden met een rit. Dat vind ik zelf erg belangrijk, want ik moet elke dag met de trein naar het werk. Zonder rits en op een drukke trein is het erg makkelijk voor iemand anders om de hand in je tas te steken. Daarom wil ik altijd een hoofdvak die ik met een rits kan afsluiten. Deze tas kun je zowel op je schouder als crossbody dragen. Hiertoe zit een schouderband aan de handtas, die je kunt verwijderen als je die niet nodig hebt.

p1020735

Deze tas is zo mooi en voelt erg stevig. Op de foto’s lijkt hij wat blauwig, maar hij is wel echt zwart. Ik ben zelf grotere tassen gewoon, dus ik moest even zoeken bij deze tas. Doordat hij veel kleiner is dan wat ik normaal gebruik, kan ik niet alles meenemen dat ik vroeger mee nam. Dat is erg goed, want ik had altijd te veel mee, en ik begin het eigenlijk wat te voelen in mijn rug. Na het zoeken, heb ik plaats gevonden voor alles wat ik echt mee moet nemen en zelf mijn e-reader en tablet konden er nog een plaatsje in vinden. Voor zo’n klein tasje kan er nog verrassend veel in als je wat goed ordende.  Daarenboven hoop ik dat deze tas ook duurzaam is, maar ik heb er alle vertrouwen in als ik naar mijn boekentassen keek van vroeger.

De tas is niet alleen te verkrijgen in de Black Leaf versie. Je kunt ook gaan voor een egaal witte of zwarte tas, maar misschien is de tropische variant extra leuk.

Mijn ervaring met Duifhuizen tassen en koffers was erg goed. Na mijn bestelling van deze tas werd het de volgende dag al verstuurd. Een dag later kon ik deze tas al in gebruik nemen. Dat vind ik lekker snel!

Deze Kipling Amiel tassen kosten 69.90 euro per stuk (in deze kleur). Andere kleuren kunnen een beetje variëren in prijs.

Welke tas zouden jullie kopen op de webshop van Duifhuizen tassen en koffers?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge