MUA Undress Your Skin Shimmer highlighter in Opalescent Amber

Hoi hoi,

p1020015Op de webshop van MUA zag ik bij het opstellen van mijn wishlist voor Engeland een gimmicky product staan in mijn ogen. Als jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op highlighter, maar deze sprong mij in het oog door zijn kleur. Het is een donkere oranje-roze kleur. Deze kreeg de naam Opalescent Amber.

Verpakking en ingrediëntenp1020019

In deze highlighter zit 7.5 gram en deze is een jaartje houdbaar. MUA belooft met deze highlighter een lichte poeder zodanig dat we kunnen genieten van een glowy teint.

De verpakking zelf is van plastiek. Deze voelt vrij goedkoop aan en ik vermoed dat deze snel zal breken. De bovenzijde is van plat doorzichtig plastiek. Hierdoor kunnen we deze highlighters makkelijk op elkaar stapelen. p1020023

Talc, Argilla, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecanol, CL77491, CL77492, Silica, Diethicone, Mica, Magnesium Myristate, CL77891, CL77861, Calcium Aluminum Borosilicate

Mijn ervaringp1020032

De swatch is minder donker dan ik verwacht had. De kleur is een mooie peachy roze kleur met een prachtige glans. Dit is geen subtiele highlighter. Dar moet je even rekening mee houden wanneer je deze gebruikt. Dit poeder voelt zijdezacht aan bij het aanbrengen en korrelt niet af. p1020298

De highlighter bracht ik hier aan op mijn gezicht. Ik denk dat het wel duidelijk is waar? Er zit wat van deze highlighter op mijn jukbeenderen, mijn neus en mijn cupidoboog. De volgende keer ga ik met een lichtere hand te werk gaan. Ik vind het toch een erg mooie highlighter en ik ga deze zeker nog gebruiken.

Een ander voordeel is dat je niet de witte waas krijgt bij deze highlighter, wat je soms wel hebt bij andere highlighters.

Waar is MUA te koop en hoeveel kost deze highlighter?

MUA kun je aankopen op hun webshop. Daar kost deze highlighter 4.99 euro. Ook bij Kruidvat kun je de producten van MUA aankopen, maar ik weet niet of deze kleur daar beschikbaar is.

Zouden jullie een peachy kleurige highlighter proberen?

Een gedachte over “MUA Undress Your Skin Shimmer highlighter in Opalescent Amber”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge