Sol Esta Huile Or Précieux de Polynésie

Hoi hoi,

Sol Estap1020505

Sol Esta wil duurzame en doeltreffende producten maken. Daarbij gaan ze voor een schatkist aan verschillende geuren en texturen.

Sol Esta Huile Or précieux de Polynésie

De Huile Or Précieux de Polynésie is een massage-olie. Deze olie moet de huid voeden, hydrateren en herstructureren. Wat bedoelt wordt met herstructureren weet ik zelf niet zo goed. Waarschijnlijk bedoelen ze daar een stevig makend effect mee.

De olie werkt daarnaast ook verzachtend. Hierdoor kun je deze gebruiken als aftersun en zal hij de ongemakken van droge huid, eczeem en psoriasis verlichten.

Verpakking en ingrediëntenp1020509

De massageolie zit in een grote en handige pompflacon van 200 ml. Deze is zes maanden houdbaar.

Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Aroma, Tocopherol

  • Glycine Soja Oil: wordt meestal gebruikt als een verzachtend ingrediënt
  • Cocos Nucifera Oil: is basically gewoon kokosolie.
  • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil: Is een combinatie van polyethylene glycol en wonderolie. Deze laatste zorgt voor een gekalmeerde huid. Polyethylene glycol daarentegen is een soort oplosmiddel.
  • Gardenia Tahitensis Flower Extract: extract van de monoi bloem
  • Aroma: Is volgens mij gewoon een ander woord voor fragrance of parfum. Ik ben wel blij dat deze nagenoeg helemaal onderaan staat.
  • Tocopherol: is vitamine E en wordt vaak gebruikt als antioxidant in cosmetica.

Mijn ervaringp1020508

Wauw, het eerste waar ik het over wil hebben is de geur. Ik hou normaal niet zo van de geur van Monoï. Ik ben vroeger opgegroeid met de zonnecrème van Yves Rocher en nu link ik de Monoï geur daar altijd aan. Bij deze massage-olie heb ik dat niet en dat is waarschijnlijk door de kokos die ook in deze massage-olie zit. Het is een tropische en zachte geur.

De olie heeft zelf een olie/gel structuur. Hierdoor smeert hij makkelijk uit. Wat mij opviel is de vlokken in de fles. Zelf weet ik niet wat het is… maar bij het uitwrijven van de olie voelde ik zo’n stukje op mijn huid. Dat voelde eigenlijk wel goed.

Nadien voelde mijn huid heerlijk gevoed en zacht aan. Daarenboven kwam ik volledig tot rust door de geur. Ik ben erg tevreden over dit product.

Waar is Sol Esta te koop en hoeveel kost deze massageolie?

Sol Esta is alleen te koop bij instituten waar ze dit merk verkopen. Deze verkooppunten kun je op hun website terug vinden. Deze fles Huile Or précieux de Polynésie kost er normaal ongeveer 25 euro.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van dit merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge