W7 In the Night Up In Smokey Smokey Shades oogschaduwpalette

Hoi hoi,

p1020510W7 is een merk die ik al lang in de gaten houdt. Zij brengen zeer budget producten op de merk. Zij specialiseren zich eigenlijk in dupes van bekende en gehyped make-up producten in mijn ogen. Daarenboven valt de kwaliteit meestal ook erg goed mee.

Tijdens het I Love Beauty even viel mijn oog op hun up in smoke oogschaduwpalette.  Dit is een palette met twaalf verschillende kleurtje. Deze gaan van licht voor een inner corner highlight tot donker en mat zwart. Met deze laatste zou je de perfecte smokey eye moeten kunnen creëren.

Verpakking en ingrediëntenp1020514

De verpakking zelf is van metaal, hoewel de sluiting van plastiek is. Hij doet mij van design denken aan de bekende naked paletten van Urban Decay. Ik ga zelf wel moeten opletten met het slot, want daarjuist deed dit palette bij mij al erg lastig, gelukkig heb ik het opgelost gekregen.

Wanneer je het palette opent, zie je dat er een spiegel in zit. Deze ziet er heel wazig uit. Vergeet dus niet de veiligheidssticker te verwijderen. Daarenboven hebben ze een dubbelzijdige kwast aan dit palette toegevoegd. Dat vind ik zelf heel erg handig.  Zouden merken dan toch beginnen luisteren naar onze verzuchtingen?

Talc, Mica, Paraffinum Liquidum, Magnesium Stearate, Dimethicone, Kaolin, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Hydrogenated Polyisobutene

Mijn ervaringp1020635

Bij het swatchen van dit palette was ik alvast erg aangenaam verrast. De kleuren zijn heel mooi gepigmenteerd, zelfs de lichte kleuren. Jammer genoeg zijn de lichte kleuren ook wat korreliger naar mijn gevoel. Hierdoor hebben deze een beetje meer last van fall-out.p1020636

Speciaal voor jullie heb ik een lichte smoky eye gemaakt. Het resultaat is een goed gepigmenteerde en mooi geblende look. Deze maakte ik uiteindelijk met maar drie kleuren uit het palette en ik bracht deze boven én onderaan mijn oog aan.

p1020637Deze look is perfect voor een feestje toch. Ik ben heel erg tevreden over deze aankoop. Ik vind dat W7 dat weer erg goed gedaan heeft!

Waar is W7 te koop en hoeveel kost dit palette?

Ik meen mij te herinneren dat ik dit palette bij Make-up musthaves kocht op I Love Beauty. Op de webshop wordt het merk nog steeds aangeboden en dit palette kost er 7.99 euro.

Wat is jullie favoriete palette van W7 en waar willen jullie zeker nog een review van zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge