Oriflame The One 5-in-1 Wonderlash Mascara

Hoi hoi,

Oriflame is een merk die in België wat moeilijker te verkrijgen is. Op het I Love Beauty event van Miss Lipgloss was er een stand te vinden van Oriflame. Daar kocht ik een verrassingspakketje en hierin vond ik een mascara van het merk. Zij noemen hun mascara The One. Als je dat durft doen, dan verwacht ik heel wat van dit product!

Oriflamep1020524

Oriflame is al in heel veel landen te vinden op de wereld. Het merk werd in 1967 opgericht door twee broers en een vriend.

Oriflame The Onep1020528

Oriflame belooft met deze mascara die definieert, verlengt, separeert, volume geeft een daarenboven ook nog eens waterproof is. Met deze mascara mag je geen vlekken, vegen of uitlopende mascara hebben. Ook klontjes zouden bij deze verleden tijd moeten zijn.

Verpakking en ingrediëntenp1020531

De verpakking is duidelijk van plastiek. Hij is paars, metallic van kleur. Aan de draaidop is een gouden randje aangebracht. Er onder zit een inkeping. Waarom ze dat gedaan hebben, weet ik niet, maar mooi vind ik het echt niet. De bedrukking van deze mascara is in een gouden kleur. De huls bevat 8 ml en deze is een jaar houdbaar.p1020532

ISODODECANE, CERA MICROCRISTALLINA, POLYETHYLENE, PARAFFIN, TALC, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ORYZA SATIVA CERA, BEHENYL BEESWAX, STEARYL BEESWAX, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, BHT, CI 77499

Mijn ervaringp1020644

Hmmm 5 in 1 effect? Ik ben er niet helemaal door overtuigd. De mascara separeert en verlengd mijn wimpers inderdaad erg mooi Daarenboven komt er een mooie krul in mijn wimpers. Ik mis echter een beetje van het beloofde volume en ook klontert deze mascara heel licht wanneer ik deze op de wimpers aanbreng.

Het effect blijft vrij lang zichtbaar en ik heb inderdaad geen vlekjes onder mijn ogen op het einde van de dag.

Waar is Oriflame te koop en hoeveel kost deze te One mascara?

Oriflame producten kun je aankopen op hun eigen webshop. Daar kost deze deze mascara 13 euro.

Zijn jullie benieuwd naar meer producten van Oriflame?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge