ProNails Deep Defense Hand Serum

Hoi hoi,

Als beautyblogger ben ik altijd in de weer om mijn gezicht te voeden met verschillende crèmes. Maar wat heeft dat voor zin als je mijn leeftijd aan mijn handen af kunt lezen. Daar heeft ProNails een oplossing voor voorzien. Ze hebben een hele lijn producten met handverzorgingsproducten, die tegelijkertijd anti-aging werken.

ProNails Deep Defense Hand Serump1020591

ProNails belooft niet dat je het verouderen gaat stoppen, maar je kunt het via deze producten toch significant vertragen. Deze producten dragen bij aan de bescherming en herstelling van de huid van hand. Daarenboven hebben ze een allergeenvrij parfum. Het serum zit tjokvol anti-oxidanten.

Verpakking en ingrediëntenp1020600

Het serum zit in een grote glazen fles van 30 ml. Deze voelt heel stevig, luxe en professioneel aan. Ik krijg er onmiddellijk een welnessgevoel van als ik deze gebruik. Deze zijn een jaartje houdbaar.p1020597

Aqua, Dicaprylyl Ether, Cyclopentasiloxane, Qualane, Cyclhexasiloxane, Glycerin, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Parfum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Isohexadecane, Inulin Lauryl Carbamate, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, CSodium Hydroxide, Tocopherol, Tetrasoidum Iminodisuccinate, Helianthus Anuus Seed Oil, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Schizophyllan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine

Mijn ervaringp1020603

Dit serum is heel erg licht, waardoor deze makkelijk insmeert en heel snel intrekt in de huid. Het laat geen laagje achter op de huid, waardoor je onmiddellijk verder kunt gaan met hetgeen waarmee je bezig was.

De geur van dit serum vind ik heel aangenaam. Het is een geur die je linkt aan een professioneel nagelsalon en het is licht bloemig.

Na gebruik zijn mijn handen heerlijk zacht en gevoed. Ik voel mij ook heerlijk verwend met dit product. Dit product kun je eventueel opvolgen door een handcrème als dit nodig is. Aangezien mijn handen niet zo droog zijn, is dat voor mij niet nodig.

Waar is ProNails te koop en hoeveel kost dit handserum?

ProNails kun je kopen in hun distributiecentra. Voor dit Deep Defense Hand Serum moet je 26.95 euro neertellen.

Probeerden jullie eerder reeds een serum voor je handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge