Armbandje van oBag

Hoi hoi,

Tijdens een bloggers night van Hopono, een leuke winkel in Brussel, vond ik een armbandje van oBag in mijn goodiebag. Zelf had ik nog niet eerder gehoord van dit merk en het bandje zag er wel interessant uit vond ik.

oBagp1020590

Ik legde zelf niet de link, maar ik kende het merk eigenlijk wel. Vorig jaar was er een mode van een plastiek zak met verwisselbare handvaten. Dit zijn de typische oBags. Blijkbaar hebben zij echter niet alleen tassen in hun collectie, maar ook deze armbandjes.

O Flower Bracelet .slimp1020587

Deze armbandjes bevatten 3D bloemen. Ze zijn gemaakt van een hypo-allergeen, stretchbaar siliconen. Ik heb zelf een maatje M, maar ook maat S is beschikbaar. Van deze bandjes is ook een bredere versie beschikbaar.

Mijn ervaringp1020588

Ik dacht eerst dat dit bandje niets voor mij zou zijn. Zo’n dingen gaan bij mij meestal erg snel kapot. Dit bandje blijkt echter uit vrij stevig materiaal te bestaan.

Zelf heb ik maat M. Gelukkig heb ik maat M ontvangen, want ik vermoed dat ik nooit in een S zou kunnen. Daar moet je echt dunne polsen voor hebben. M is voor mij perfect. Het spant niet, maar sluit perfect rond mijn pols aan. Hierdoor ziet deze er extra mooi en elegant uit.

Ik ben uiteindelijk verrassend blij met dit armbandje. Deze ga ik nog vaak dragen.

Waar zijn deze armbandjes te koop en hoeveel kosten ze?

Deze armbandjes kosten 9 euro op hun webshop. De bredere versie is iets duurder en kost 13 euro. Hier in België kun je ze aankopen bij Hopono in Brussel.

Hebben jullie deze armbandjes al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge