BE Creative Lash Maniac Multiplying Effect Mascara

Hoi hoi,

Tijdens de beauty day van Oona mocht ik kennis maken met de nieuwe producten die BE Creative Make-Up de komende maanden wil lanceren. Tussen deze producten zit ook een mascara die de naam Lash Maniac meekreeg.

BE creative Lash Maniac mascara_mg_7335

Met 1 laag heeft de Lash Maniac meerdere effecten. De mascara belooft een dramatisch volume bovenop intens zwarte wimpers. Daarenboven werkt de mascara verlengend en moet ze de wimpers mooi separeren. Tot slot de mascara heeft de mascara een beschermend effect bij regelmatig gebruik.

Het borsteltje is van siliconen, waardoor je de wimpers tot de wortel zou moeten kunnen bereiken.

BE Creative raadt één laagje aan met deze mascara, maar wanneer je een spectaculairder effect wil, kun je nog een tweede laagje aanbrengen. Tussen het aanbrengen moet je wel 30 seconden laten.

Verpakking en ingrediënten_mg_7346

De mascara zit in een matzwarten huls. Ik vind dat hij door zijn vorm heel stevig in de hand ligt. In de mascara zit 10 ml en deze is 6 maandjes houdbaar. Dat is zo voor de meeste mascara’s om oogontstekingen te vermijden._mg_7361

Op dit moment is de mascara nog niet in de winkels te vinden. Deze zal begin april opgenomen in de collectie van BE Creative Make-up. Hierdoor kan ik ook nog niets meer vertellen over de ingrediënten._mg_7355

Mijn ervaring

img_20161227_163807
Links: Zonder mascara                                           Rechts: 2 laagjes mascara

Ik weet niet zo goed wat ik van deze mascara vind. Deze mascara heeft mij wimpers een prachtige lengte, maar hij lijkt mij een beetje klonterig als je niet lang genoeg wacht tussen verschillende lagen mascara. Ook heb ik op het einde van de dag last van wat puntjes onder mijn ogen. Wel lijkt het bijna alsof ik valse wimpers op heb. Ze zijn zo mooi lang. Ik denk dat deze perfect zijn voor en feestje!

Waar zal deze mascara te koop zijnen hoeveel kost ze?

BE Creative mascara is één van de merken van ICI Paris XL. Bijgevolg zal deze mascara daar te koop zijn. De mascara zal ongeveer 17 euro kosten.

Zijn jullie benieuwd naar deze mascara?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge