Yves Rocher Botanical Color Jumbo Potloden in 01 Fleur de Cerisier Nacré en 08 Mousse Mat

Hoi hoi,

Tijdens de Beauty Day van Oona kon ik kennis maken met verschillende nieuwigheden van hun beauty merken, zo ook Yves Rocher. Yves Rocher brengt binnenkort 6 jumbo oogpotloden op de markt. Deze lijn zal ook heel snel uitgebreid worden naar meerdere kleuren, zoals een prachtige donkerblauwe kleur die ik al mocht ontdekken. Zelf kreeg ik twee kleuren mee naar huis om te testen, namelijk een azuurblauwe en een metallic beige kleur. Vandaag ben ik klaar om jullie er iets meer over te vertellen.

Yves Rocher Jumbo oogpotloden_mg_7367

De eerste zes kleuren maken deel uit van hun lentecollectie. De collectie bevat deze twee kleuren, maar ook een donkerblauwe, een roze, een turquoois en een gouden kleur. Hiermee kun je prachtige en felle looks maken, denk ik. Met deze oogpotloden kun je volgens Yves Rocher een lijntje zetten, maar je kunt ze ook als oogschaduw gaan gebruiken.

Verpakking

_mg_7374

Ik hou enorm van deze verpakkingen. Het verf op de houten hulzen, maar de houten hulzen zelf. Hierop wordt in wit subtiel de gegevens gedrukt. Aan de achterzijde zit een dop waaraan je makkelijk kunt zien welke kleur je te pakken hebt._mg_7380

In het  potlood zit 1.7 gram.

Mijn ervaring_mg_7403

Deze potloden zijn heel erg zacht, maar toch goed gepigmenteerd. Hierdoor kun je deze makkelijk op je oog aanbrengen, zonder dat je aan je oogleden aan het trekken ben. Dat is ideaal om irritatie van je ogen tegen te gaan.

Wanneer je deze oogpotloden net aanbrengt, kun je deze heel mooi uitsmudgen en dus ook als oogschaduw aan brengen. Daarenboven blijft het geheel dan ook beter zitten. Het lijkt mij ook erg leuk om deze oogpotloden als basis te gebruiken voor je ooglook.

Eenmaal geset blijft het potlood een stuk beter zitten. Ik vind het erg toffe potloden voor een betaalbaar prijsje.

Waar zijn deze oogpotloden te koop en hoeveel kosten ze?

Deze potloden zijn de jumbo potloden van Yves Rocher. Je kunt deze dus kopen in hun winkels of in hun webshop. Daar gaan ze ongeveer 9.90 euro per stuk kopen.

Gebruiken jullie liefst gewone of jumbo oogpotloden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge