Beauty Kitchen Love Me Hand & Body Lotion

Hoi hoi,

Recent toonde ik jullie een badolie van Beauty Kitchen. Hun assortiment is echter een stuk uitgebreider dan alleen badproducten. Zo ontving ik ook een hand- en bodylotion. Zo’n flesjes zet ik altijd erg graag in ons gasttoilet.

Beauty Kitchen Love Me Hand & Bodylotion

Met deze lichte, snel opgenomen, hydraterende lotion kan je je volgens Beauty Kitchen heerlijk verwennen. Hij is geschikt voor de huid die net dat ietsje meer liefde verdient en zit vol patchouli, frankincense en abyssinian olie. Ze zal er voor zorgen dat je huid licht gehydrateerd is en volgens Beauty Kitchen licht geurend.

Verpakking en ingrediënten

De lotion zit in een pompflacon. Dat vind ik erg handig, want dit werkt erg hygiënisch. Het flesje bevat 200 ml en deze is een half jaartje houdbaar.

Wauw, de werkende ingrediënten zitten echt in grote mate in deze lotion. Zo staan abyssinian olie, sheaboter en cacoaboter nagenoeg vanboven in de lijst. Daarenboven bevat deze lotion ook zonnebloemolie en amandelolie. Ook zit er geen parfum in deze lotion, maar is de geur afkomstig van verschillende essentiële oliën die in de lotion verwerkt zijn.

Mijn ervaring

Het eerste wat mij opviel bij dit product is de textuur van deze lotion. Het is een lichte, niet dikke lotion. Hierdoor smeert ze inderdaad super snel uit en trekt ze heel snel in. Daarenboven gaat ook de plakkerig van je handen op deze manier nagenoeg onmiddellijk weg. Nadien zijn mijn handen heerlijk zacht en geuren ze naar de lotion na. Deze geur blijft redelijk lang op je handen hangen. De eerste keer dat ik deze lotion gebruikte, spendeerde ik een avondje op de bank. Daar hoort een heerlijk tasje thee bij. Wij gebruiken thuis heel veel verschillende smaken afwisselend. De hele avond dacht ik, welke thee ruik ik toch. Het was echter deze lotion die qua geur heel lang bleef hangen op de huid.

Normaal ben ik hier heel tevreden mee. Voor mij is de geur een klein minpuntje. Hij is voor mij iets te sterk en iets te kruidig. Het is iets om rekening mee te houden. Ik ga deze lotion echter met veel plezier door gebruiken en vermoedelijk gaat hij een plaatsje krijgen op de lavabo van mijn gasttoilet als de huidige handcrème die er staat op is.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze hand & bodylotion?

Beauty Kitchen producten zijn te koop bij Holland & Barrett. Momenteel is dit product enkel op de Nederlandse webshop te vinden, maar binnenkort zal ze ook op hun Belgische webshop te vinden zijn. Voor een flesje van deze lotion betaal je er 9.99 euro.

Waar zouden jullie dit flesje gebruiken in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge