Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish

Hoi hoi,

Gisteren toonde ik ‘afwerkende’ verzorging voor de huid, maar vandaag wil ik terug keren naar de basis. De huid is een levend orgaan. Er worden nieuwe huidcellen aangemaakt, en oude sterven af. Om de huid te doen ademen, gebruik ik graag een scrub om de oude huidcellen te verwijderen. Daarom was ik ook erg blij om scrub te vinden in mijn goodiebag van Beauty Kitchen. Deze komt uit hun Inspire Me lijn.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Polish

Beauty Kitchen belooft dat deze body polish bomvol mineralen en oliën zit, zodanig dat ze perfect zijn voor een detox van de huid. Daarenboven zorgen ze voor een exfoliatie en verjonging van de huid. De olies in deze bodypolish zorgen voor een natuurlijke verzachting, terwijl het roze rotszout voor een detox zorgt en geschikt is voor cellulitis. en striae.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van dit soort producten van Beauty Kitchen vind ik super. Het zijn grote glazen potten, die je nadien kunt hergebruiken. Ik zie mij deze pot helemaal uitwassen en er nadien mijn havermout in doen. Hoe handig en leuk zou dit zijn?

In de pot zit 200ml en deze is minstens een half jaartje houdbaar.

Als er iets is waar ik alvast verliefd op geworden ben bij Beauty Kitchen zijn het de ingrediëntenlijsten. Deze zitten altijd tjokvol mooie ingrediënten, waarbij de actieve ingrediënten hoog genoeg in de lijst staan om ook effectief iets te betekenen bij gebruik. Daarenboven maken zij ook geen gebruik van parabenen, sulfaten of parfum. De geur van deze producten komt voort uit een mengeling van essentiële oliën.

Sodium chloride (Himalayan Pink Salt), vitis vinifera (Grapeseed Oil), helianthus annuus (Sunflower Oil), ricinus communis (Castor Oil), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), sesamum indicum (Sesame Oil), olea europaea (Extra Virgin Olive Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), salvia officinalis (Sage Leaf), citrus aurantium dulcis (*Orange Sweet), litsea cubeba (*Litsea Maychange), cymbopogon flexuosus (*Lemongrass), mentha spicata (*Spearmint), ocimum basilicum (*Basil), citrus paradisi (*Grapefruit), foeniculum vulgare dulce (*Sweet Fennel), citrus reticulata (*Mandarin Red), mentha piperita (*Peppermint), limonene, linalool, citral, citronellol, eugenol, geraniol *Natural pure essential oils

Mijn ervaring

Wanneer het product er uit ziet zoals in de bovenstaande foto, moet je de body polish heel even roeren. Het zout is zwaarder dan de olie en zakt wat naar beneden. Het roeren lost dit probleem volledig op.

Wat ik niet verwachte, was hoe stevig qua scrub deze zou zijn op de huid. Je mag deze nooit, maar dan ook nooit gebruiken op het gelaat. Daar is deze ook niet voor bedoeld!

Na gebruik heb ik het gevoel dat mijn huid perfect gescrubd is en ze is heerlijk zacht. Dat is natuurlijk door de oliën in de body polish. Deze oliën zijn echter zeer licht, waardoor het overtollige makkelijk af spoelt en de restjes trekken erg snel in in de huid. Hierdoor wordt deze nog eens extra gevoed. Het gevoel van deze scrub is alvast heerlijk. Ik ben echt dol op deze bodypolish.

Als dit echter nog niet genoeg is om je te overtuigen van deze body polish, is er ook nog de geur. Deze is heerlijk citrussig van geur. Deze geur blijft nadien ook nog eens een hele tijd op de huid hangen. Heerlijk! Dit is echt een toppertje! Ik voel dat deze in mijn favorieten opgenomen zal worden!

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze body polish?

In België en Nederland kun je Beauty Kitchen aankopen bij Holland Barrett. Dit zijn de vroegere Essenza en de Tuinen, dacht ik. Daar betaal je voor deze grote pot bodypolish 19.99 euro.

Hoe vaak gebruiken jullie een bodyscrub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge