Beauty Kitchen Abyssinian Oil Aroma Facial Oil

Hoi hoi,

In december mocht ik de oprichtster van Beauty Kitchen interviewen. Ik vond het erg interessant om dit te mogen doen en het resultaat hiervan kun je binnenkort op mijn blog terug vinden. Na dit gesprek kreeg ik echter ook een leuke en goedgevulde goodiebag mee naar huis. Hierin zat één van hun sterproducten, namelijk hun gezichtsolie met Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate. Vandaag wil ik jullie hier iets meer over vertellen.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

Deze gezichtsolie zorgt voor een dagelijkse hydratatie en anti-age treatment voor de gevoelige, vette en droge huid. Deze olie is bijgevolg geschikt voor alle huidtypen. In deze gezichtolie zit Abyssinian olie. Dit een een sterkere versie van Argan olie. Daarenboven bevat deze ook magnolia olie en palmarosa. Deze zorgen voor een gebalanceerde productie van sebum. De olie bevat een mix van 15 oliën, zo ook rosehip olie, dewelke helpen om celontwikkeling en collageen synthesis te versterken. Dit is nodig om huid glad en soepel te houden.

Verpakking en Ingrediënten

Deze olie zit in een flesje van 30 ml. Het flesje bevat een pipetje, waardoor je de olie makkelijk kunt doseren. Deze Aroma Facial Concentrate is een half jaar houdbaar.

prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), coco caprylate (Coconut Oil), olea euopaea (Olive Oil), avena sativa (Oat Oil), limnanthes alba (Meadowfoam Oil), rosa canina (Rosehip Oil), calendula officinalis (Calendula Oil), rubus idaeus (Raspberry Seed Oil), tocopherol (Vitamin E), cymbopogon martini (*Palmarosa), pelargonium graveolens (*Rose Geranium), rosa centifolia (*Rose Absolute), michelia alba (*Magnolia), juniperus virginiana (*Cedarwood), citrus aurantium amara (*Petitgrain), limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol, eugenol, farnesol *Natural Pure Essential Oils

Moet ik het nog zeggen? Beauty Kitchen heeft ingrediëntenlijsten waar ik blij van word. Dat is hier ook het geval. Vooral omdat het meest gebruikte (goedkope) ingrediënt in dit soort producten is meestal water. Dat is hier helemaal niet geval. Hierdoor zal deze olie super zuinig werken.

Mijn ervaring

Ik nam wat olie op met het pipetje, maar dat heb ik niet nodig gehad. Deze olie is zo potent, waardoor ze erg zuinig is. Hierdoor heb ik het pipetje gewoon een aantal keer op mijn huid moeten tikken. Daarna kon ik het product uitwrijven en de olie trok heel snel in. Daarna blijft hij nog even heel kort op de huid liggen, maar dit verdween in de tijd dat ik mijn tanden gepoetst heb. Daarna kon ik verder gaan met mijn huidige routine.

Door het gebruik van deze olie voelt mijn huid heerlijk zacht, maar ze ziet er ook helder uit. Dat is bij mijn huid, naar mijn gevoel, moeilijk te verkrijgen, dus ik ben erg blij met deze gezichtsolie. Wauw, er is nog geen enkel Beauty Kitchen product die mij onaangenaam verrast heeft. Dit zal samen met Lush waarschijnlijk één van mijn favoriete merken worden.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze Facial oil met Abyssinian Oil?

Beauty Kitchen is  een merk die je in België en Nederland enkel kunt aankopen bij Holland & Barrett. Dit zijn de vroegere Essenza en De Tuinen. Deze facial oil kost er 29.99 euro. Dat is niet super goedkoop, maar als je ziet hoe zuinig deze gezichtsolie is, dan is deze prijs zeker en vast verantwoord.

Gebruiken jullie graag een gezichtsolie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge