The Body Shop Spice Apple Geurkaars

Hoi hoi,

Ik kon het laatst niet laten en ik maakte nog eens een tripje naar de Meir. De Meir staat bij mij ook vaak synoniem met de Body Shop. Het waren net solden en ik wou even kijken of ik nog iets leuks op de kop kon tikken uit de kerstcollectie. Mijn oog viel op de geurkaars uit de Spiced Apple lijn. Ik was vorig jaar erg tevreden over de geurkaarsen uit de kerstcollectie, dus ik kon het niet laten deze mee te nemen om ook te proberen.

The Body Shop Spiced Apple Geurkaars

De Body Shop belooft dat deze geurkaars heerlijk is voor dit seizoen. Hij moet zorgen voor extra gezelligheid en sfeer in huis. De geurkaars heeft de geur van versgebakken appels gemengd met kaneelstokjes.

Verpakking en ingrediënten

De kaars zit in een glazen pot. In de winkel moet je echter op zoek naar een groen doosje, want daar zit de kaars ook nog ééns in verpakt. De kaars komt in een formaat van 200 gram.

Mijn ervaring

In het verleden kocht ik reeds een geurkaars van de Body Shop met appel geur. De lijn is dit jaar echter aangepast. Het appel aroma is deze kaars kruidiger dan mijn herinnering, maar toch niet heel sterk. Daardoor vind ik deze zeer aangenaam om in de living te gebruiken. Het is echter ook een eerder zoete geur, dus ik ben wel bang dat ik zin ga krijgen om te snoepen door deze kaars. Dat is natuurlijk niet goed voor mijn dieet.

Toch ben ik heel blij met deze kaars, maar ik ben heel erg blij dat ik niet de volle prijs betaald heb voor deze kaars.

Waar is deze the Body Shop geurkaars te koop?

Deze geurkaars is natuurlijk te koop bij the Body Shop. Omdat het solden zijn, kun je deze voor een leuke gereduceerde prijs op de kop tikken. Ik kan wel niet beloven dat deze nog in elke winkel te vinden zijn. Ik kocht de mijne bij de Body Shop aan het begin van de Meir. Daar betaalde ik 7.50 euro voor deze geurkaars. Normaal kostte ze echter 15 euro. Dat vind ik persoonlijk wel al dicht bij de prijzen van de Rituals liggen. Iets om rekening mee te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge