Beauty Kitchen Love Me Bath Oil

Hoi hoi,

Ik moet iets bekennen. De ontdekking van producten van Beauty Kitchen werkte verslavend. Laatst was ik op de Meir en ik kon het dan ook niet laten om bij de Holland & Barrett binnen te springen. Daar zag ik twee mooie schapjes met de producten van Beauty Kitchen en er waren ook nog producten her en der door de winkel verspreid. Haar DIY producten staan nog op mijn lijst, maar voorlopig heb ik deze nog even laten liggen. Ik was op jacht naar badproducten. Omdat ik de Inspire Me badolie al geprobeerd heb, kocht ik de twee andere badolies in haar collectie. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de Love Me Bath Oil van Beauty Kitchen

Beauty Kitchen Love Me Bath Oil

Beauty Kitchen heeft deze olie gecreëerd met als hoofddoel een badolie. Je zou deze echter ook kunnen gebruiken als een massageolie. Het product is een verjongende olie die de huid voedt en hydrateert. De badolie bevat abyssinian olie, patchoeli en cederhout. Het is een olie die perfect is voor een huid die de liefde van een bad een rustgevende massage.

Verpakking en ingrediënten

De badolie zit in hetzelfde flesje als we voorheen ook al zagen. Het is een flesje van stevig plastiek en het bevat 150 ml. Deze badolie is eenmaal geopend minstens 6 maanden houdbaar.

Helianthus annuus (Sunflower Oil), vitis vinera (Grape Seed Oil) sesamum indicum (Sesame Seed Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), citrus sinensis (*Orange Sweet), juniperus virginiana (*Cedarwood), cinnamomum zeylanicum (*Cinnamon Leaf), citrus reticulata (*Mandarin Red), pogostemon cablin (*Patchouli), syzygium aromaticum (*Clove Bud), boswellia carteri (*Frankincense), zingiber officinale (*Ginger), coriandrum sativum (*Coriander), styrax benzoin (*Benzoin Resinoid), abies sibirica (*Pine Needle), anthemis nobilis (*Chamomile), myroxylon pereirae (*Peru Balsam), limonene, linalool, citral, eugenol, benzyl benzoate, cinnamal, cinnamyl alcohol, coumarin, isoeugenol, benzyl cinnamate, geraniol, citronellol, farnesol

 *Natural pure essential oils

Yes, ook deze badolie zit tjokvol heerlijke oliën. Daarenboven bevat deze ook geen parfum zoals we eerder reeds zagen bij de andere producten Beauty Kitchen. Hier worden ik en mijn huid altijd heel blij van.

Mijn ervaring

Natuurlijk is deze badolie vergelijkbaar met de eerste badolie die ik van Beauty Kitchen probeerde. De voeding is heerlijk en ik kan heerlijk ontspannen in een bad met deze olie. De geur van deze badolie vind ik zelf echter iets minder. Het is een warmere geur en ik mis het frisse van de citrus in de andere geur. Nog steeds is het een erg aangename geur, maar misschien minder geschikt voor een opkikker van een bad.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze Love Me Bath Oil?

Beauty Kitchen kun we vinden bij Holland & Barrett. Een flesje van deze badolie  kost er 12.99 euro. Met zo’n flesje doe ik zelf ongeveer 10 baden. Omgerekend is dit 1.30 euro per bad en dus een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Lush (als je een alternatief zou zoeken).

2 gedachten over “Beauty Kitchen Love Me Bath Oil”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge