BornPrettyStore Cuticle Guard

Hoi hoi,

Wanneer ik aan stamping nail-art doe, is het resultaat soms minder mooi dan gehoopt. Dat is omdat je bij het stempelen niet op je nagelbed blijft, maar ook je vingers zijn af en toe geschilderd. Ik probeer dit dan weg te halen met een wattenstaafje en wat nagellakverwijderaar. Dat werkt echter niet super goed. Ik kan er niet precies genoeg mee werken, zodat ik niet dicht genoeg bij mijn nagel raak. Hierdoor blijven er altijd wat restjes op mijn nagel. De laatste tijd zag ik bij verschillende blogs cuticle guards passeren. Ik werd hier nieuwsgierig naar, maar ik wou hier niet onmiddellijk de volle pot voor neertellen. Daarom keek ik terug op BornPrettyStore. Daar zag ik dat ze ook cuticle guards onder hun eigen merk verkochten. Deze gingen heel snel in mijn mandje.

BornPrettyStore Cuticle Guard

Deze cuticle guard is gemaakt van latex. Je brengt deze aan op plaatsen waar je geen nagellak wil. Deze werken als een schild tegen de nagellak en nadien verwijder je het schild van je vingers. Daarenboven belooft BornPrettyStore dat deze cuticle guard niet ruikt en dat is ook wel zo.

Verpakking en ingrediënten

De flesjes van deze cuticle guards vind ik erg mooi. Het is een rechthoekige vorm. Het dopje moet je er wel even afhalen om makkelijk te werken. Dan komt er een fijnere dop tevoorschijn die makkelijk in de hand ligt. In het flesje zit 10 ml.

Water, Natural Rubber Latex, Colors, Acrylates Copolymer, Polyacrilic Acid, Propylene Glycol, Silica, Phenoxyethanol

Mijn ervaring

De eerste keer dat ik deze cuticle guards gebruikte, werkte het voor mij niet. Ik was al klaar om ze af te schrijven, maar ik zou geen beautyblogger zijn, moest ik mezelf niet verplichten om deze nog eens opnieuw te proberen.

De tweede keer gebruikte ik de roze versie. Deze lette ik er op dat ik een iets dikkere laag aanbracht. In plaats van een transparante roze gloed op mijn vingers, ging ik nu voor een roze teint op mijn nagels. Dit was de truuk die ik vanaf het begin had moeten toepassen. Ik breng deze aan wanneer ik aan mijn manicure begin, want het heeft door de dikkere laag wel wat tijd nodig om te drogen. Als het eenmaal droog is, werkt het perfect. Ik ben heel blij dat ik deze aangekocht heb voor bij mijn stamping nail-art manicures.

Er is één iets waar je mee moet opletten. Let op dat je deze cuticle guard niet op je nagel aanbrengt. Anders ga je bij het verwijderen je nagellak licht beschadigen.

Maar ik ben zeer tevreden over deze cuticle guard. Nu ga ik minder nagellakremover en keukenrol moeten gebruiken :).

Waar zijn deze cuticle guards te koop?

Deze Cuticle Guards zijn natuurlijk te koop op BornPrettyStore. Daar kost één flesje 2.99 dollar. Omgerekend is dit ongeveer 2.82 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge