Ebelin Duo Oogschaduwkwast

Hoi hoi,

Voor ik de laatste keer naar de DM ging, had ik al veel gehoord over de make-upkwasten van Ebelin. Ik had er zelf echter nog geen ervaring mee. Daarom besloot ik er gauw even een kijkje te nemen. De make-up en badproducten in Duitsland zijn vrij goedkoop, dus ergens had ik dit ook verwacht van de kwasten. Jammer genoeg waren de kwasten toch iets duurder dan verwacht, dus ik besloot waar voor mijn geld te kiezen. Ik koos een dubbelzijdige oogschaduwkwast. Versta mij niet verkeerd. De kwasten zijn niet duur, maar ze zijn ook niet zo goedkoop als ik initieel verwachtte.

Ebelin Duo Oogschaduwkwast

Mijn ervaring

Ik verwachtte eigenlijk niet heel erg veel van deze kwast, maar ik moest mijn verwachtingen snel bijstellen. De ronde kop is perfect voor het gehele bewegende ooglid en ik kan er ook heel mooi mee blenden.

Met de schuine kwast kan ik een heel mooie eyeliner zetten. Voor een impressie moet je even naar mijn opgemaakt filmpje kijken van volgende maand. Het neemt kleur heel intens op, maar geeft het ook heel intens terug af.

Waar is Ebelin te koop en hoeveel kost deze kwast?

Ebelin is een ander huismerk van de DM. Daarom kun je de kwasten van dit merk enkel vinden in Duitsland in alle DM winkels. Deze kwast kost er 3,25 euro per stuk. Dat is niet heel goedkoop, maar zeker ook niet heel duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge