Balea Badzout in Vervullende moment met granaatappel en sinaasappelgeur

Ik dacht dat Balea enkel badschuim had voor het bad, tot dat ik wat nader keek in het schap. Daar ontdekte ik dat ze ook zakjes badzout verkochten. Ik kocht twee verschillende versie en vandaag wil ik iets meer vertellen over hun Erholsamer Moment

Balea Badesalz Erholsamer Moment

Balea belooft met deze badzouten een heerlijke geur en een welnessbeleving thuis. De formule bevat natuurlijk meerzout en oranjebloesemextract. Dit ondersteunt een aangename geur en heerlijk gevoel bij het nemen van een bad. Perfect voor een momentje van me-time

Verpakking en ingrediënten

Het badzout zit in een zakje dit geplastificieerd is. Hierdoor is het stevig en kun je het makkelijk mee nemen op reis. Per zakje zit er 80 gram product in het zakje. Ze raden aan om dit voor één bad te gebruiken, maar volgens mij kun je zuinig zijn en het ook voor twee baden gebruiken.

MARIS SAL, PARFUM, SILICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CI 16255.

Yes, een korte lijst. Jammer genoeg zit er parfum in het badzout en veel zout. Tja, het is dan ook een bad-zout.

Mijn ervaring

Ik vond dit een vrij groot zakje badzout. Zelf had ik het gevoel dat dit zakje vrij groot was voor één bad, maar je hebt het wel echt nodig. Ik vond de geur ander niet zo heel sterk. Daarenboven trok bij mij de geur vrij snel weg, wat ik wel heel erg jammer vond.

Van het bad zelf heb ik heerlijk kunnen genieten. Het is een zout, dus verwacht geen schuim of enorme voeding van de huid. Nadien had ik wel geen last van trekkerige benen. Jullie kennen het riedeltje echter al. Ik heb daar zelf niet zo snel last van.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost een zakje van dit badzout?

Omdat Balea een huismerk is van de DM moet je dus daar terecht voor dit badzout. Een zakje badzout kost er 0.55 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge