BornPrettyStore Nail-art Siliconen Kwastenset

Hoi hoi,

Zoals jullie al vaker zagen op Instagram of artikels op mijn blog stamp ik graag mijn nagels. Tot nu toe deed ik dat echter altijd in één kleur. Ik wilde echter ook ingekleurde patronen kunnen stampen op mijn nagels. Alles begint echter bij je materiaal. Als je niet het materiaal hebt, dan gaat het resultaat natuurlijk nooit mooi zijn. Daarom besloot ik even door de webshop van BornPrettyStore te browsen. Daar vond ik dit setje van 5 siliconenkwasten. Deze leken mij wel geschikt voor dat doel. Normaal kun je makkelijk nagellak van siliconen verwijderen en ik had ook het gevoel dat ik met dit soort iets preciezer zou kunnen werken. Toen ze binnen kwamen (er waren problemen bij de levering en ik heb bijna 2 maanden moeten wachten), kon ik niet wachten om ze uit te proberen. Ik moest van mezelf echter wachten tot deze review. Zijn jullie er klaar voor?

BornPrettyStore Nail-Art Siliconen Kwastenset

Deze kwasten hebben een lichte, houten kant om vast te houden. Daarenboven is het siliconen, waardoor deze lang gebruikt kunnen worden. Volgens BornPrettyStore kunnen deze kwasten ook gebruikt worden als nagelriem pusher.

Verpakking en doel

Er zitten vijf verschillende kwasten in het setje:

  1. Wedge brush:  Is een alternatief voor een palet mes
  2. Hertenhoef brush: Hiermee kun je de dikte van de kleur controleren.
  3. Staghorn brus: Hiermee kun je de contour aanpassen en de randen kleuren. Daarenboven kun je er overtollige lak mee weghalen
  4. Angel chisel brush: Voor een gradient effect
  5. Taper point brush: Hiermee kun je een scherpe lijn maken. Ik vermoed dat dit de kwast is die ik het vaakst ga gebruiken.

Mijn ervaring

Oooh ik ben erg blij met deze kwasten. Ik heb net mij eerste ervaring met het inkleuren van een stamping image achter de rug. Dat ging vrij goed. Ik moet wel nog even de stabiliteit in mijn hand verhogen, maar het werkt erg handig. Ik ga vooral de twee kwasten gebruiken die in een punt uitlopen. Hiermee kun je erg precies werken. Hou er rekening mee dat je met deze kwasten moet deppen. Je kunt er niet mee ‘schilderen’. Als je dat probeert, verplaats je gewoon de net geplaatst nagellak op je stempel.

Waar zijn de BornPrettyStore producten te koop en hoeveel kost deze siliconen kwastenset?

BornPrettyStore verkoopt zijn producten op zijn eigen webshop. Dit setje kost er 4.40 dollar of omgerekend is dit 4.15 euro of minder dan 1 euro per kwast. Hiermee zal ik mijn portefeuille niet breken en het is perfect om aan het oefenen te slaan met gekleurde stamping nails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge