Ayres Patagonia Body Butter

Hoi hoi,

Ik hou van Birchbox om nieuwe producten en merken te ontdekken. Laatst won ik weer de jackpot en ik ontving een product van Ayres. Het is een body butter in de geur Patagonia

Ayres Patagonia Body Butter

Ayres wordt geïnspireerd door Buenos Aires en Argentinië. Het merk werd opgericht door Alejando Rasic, nadat hij reeds 18 jaar in de luxe parfum en cosmetische industrie gewerkt had. Hij wou echter zijn eigen merk creëren. Hij lanceerde een collectie met lichaamsverzorgingsproducten, waarbij hij de waarden van zijn geboorteland integreerde, zoals de Tango. De producten natuurlijk ingrediënten, aangenaam texturen en parfums die heerlijk ruiken door essentiële oliën.

Ayres belooft dat deze body butters de huid diep voeden. Door hun textuur zullen ze daarenboven de huid onmiddellijk hydrateren. De formule bevat actieve verzachtende ingrediënten, planten extracten en natuurlijke vitaminen. Deze gaan de huid beschermen. Daarenboven zorgt karité boter voor het nodige water om de droge huid te bestrijden.

Verpakking en ingrediënten

Ik ontving zelf een luxesample van de body butter van Ayres. In dit potje zit 28 gram. In een full size zit echter 200 gram.

Patagonia heeft een mix van jasmijn, rozemarijn, lavendel, bergamot, ylang-ylang, eikenmos, patchoeli en als geur. De inspiratie voor deze geur kwam van de met sneeuw bedekte bergtoppen en blauwe meren in Patagonia. Het resultaat is een kruidige en licht bloemige geur. Ik hou niet van heel sterke bloemengeuren, maar deze geur kan ik zeker appreciëren.

Water (Aqua), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Myristyl Myristate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Geranium Maculatum Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Trideceth-6, Myristyl Laurate, Tocopherol, Cyclopentasiloxane, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol. Essential oils of: Neroli, Rosemary, Ylang, Vanilla.

Paraben free and propylene glycol free – Naturally derived. No animal testing.

Ik word alvast niet ongelukkig van deze ingrediënten. Er zitten wel siliconen in onder de vorm van dimethicone.

 Mijn ervaring

Ik werd enorm aangenaam verrast door deze body butter. De body butter is lekker stevig. Hoewel hij heel stevig is, smeert hij ook makkelijk uit en trekt hij heel snel in. Nadien kan ik genieten van een heerlijk zachte en gevoede huid. Ik vind het een zeer aangename body butter!

Waar is Ayres te koop en hoeveel kost deze body butter?

Ayres is te koop bij Birchbox. Hiervoor ga ik altijd naar hun Franse webshop. Daar is deze geur momenteel niet te koop, maar de drie andere geurzen zijn wel beschikbaar.  Eén pot van deze body butter kost 29 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge