L’Occitane Arlésienne Velvet Handcrème

Hoi Hoi,

Tijdens begin december bracht ik een bezoek aan L’Occitane in Wijnegem shopping center. Er was toen net een interview bezig met de, vermoed ik, manager van de winkel. Ze wilden het interview afsluiten met een foto en ze vroegen of ik het zag zitten om deze te nemen. Natuurlijk deed ik dit met veel plezier. Nadien kreeg ik als bedankje een mini handcrème uit hun Arlésienne lijn.

L’Occitane Arlésienne Velvet Hand Cream

L’Occitane ontwikkelde deze lijn voor de jonge vrouwen die elke dag haar vrouwelijkheid opnieuw bevestigd. Het staat voor het unieke en sterke karakter van deze jonge vrouwen. L’Occitane ontwikkelde hiervoor een subtiel boeket waarbij de elegantie van roos samen smelt met de zachtheid van violet en de vlotheid van saffraan.

Deze handcrème zelf is verrijkt met sheaboter. Ze voedt de huid en laat deze zacht achter.

Verpakking en Ingrediënten

De velvet hand crème zit in een tube met een metalige look. Ik heb zelf een tubetje van 10 ml, maar de full size bevat 30 ml. Deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Glycerin, Coco-caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglyceride, Cetyl Alcohol, Crocus Sativus Flower Extract, Viola Odorata Extract, Viola Odorata Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Cera Alba/Beeswax, Xanthan Gum, Corn Starch Modified, Allantoin, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Coumarin, Linalool, Geraniol

Mijn ervaring

Eerlijk is eerlijk, ik hou niet van de geur van deze handcrème. Deze handcrème wordt gemarket naar jonge vrouwen, maar waarom doet de geur mij dan denken aan oudere vrouwen. Ik heb dit probleem echter vaak met producten met rozengeuren. Misschien is het daardoor?

De handcrème zelf is heerlijk dik, maar smeert makkelijk uit en trekt heel snel in. Nadien heb ik ook geen last van plakkerige handen. Dat vind ik alvast top bij deze handcrème. Mijn huid ziet er nadien gevoed uit én voelt heerlijk zacht aan.

Waar is L’Occitane te koop en hoeveel kost deze Arlésienne handcrème?

L’Occitane heeft zijn eigen winkels en een webshop. Daar is de tube van 30 ml te koop voor 8 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge