Pueen Stamping Plate Holder

Hoi hoi,

Ik heb op BornPretty Store een heleboel ronde stamping plaatjes besteld. Deze stak ik altijd in de kleine mapjes van BornPrettyStore. Hier kon er echter slechts 20 in per mapje en ik wou al mijn plaatjes zoveel mogelijk op één plaats hebben. Mijn oog viel op de stamping plate holder van Pueen. Een paar minuten later lag deze in mijn mandje op Amazon.co.uk.

Pueen Stamping Plate Holder

Deze map kun je gebruiken om je stamping plates te organiseren. In de map zitten 14 dubbelzijdige pagina’s met zes slots per zijde. Hierdoor kun je 168 plaatjes opbergen in slechts één map. Hou er wel rekening mee dat deze enkel geschikt zijn voor de kleinere nail-art plates. Elk zakje heeft een grote van 6 cm x 6,5 cm.

De buitenzijde is synthetisch leer met een kanten patroon.

Mijn ervaring

In deze map sorteer ik mijn platen per merk. Al mijn ronde stamping plates van BornPrettyStore raken hier perfect in. Maar niet alleen met BornPrettyStore kan ik hierin terecht. Ook mijn plaatjes van Konad en Essence berg ik hierin op.

De zakje zelf zijn van een stevige kunstof. Ik had niet verwacht dat ze stevig gingen zijn, maar ik ben hier wel blij om. Deze extra duurzaamheid in de zakjes kan ik zeker appreciëren. Vaak scheuren de rand een beetje in bij het regelmatig in en uithalen van de plaatjes. Bij deze heb ik hier geen last van.

Er was wel één nadeeltje toen ik deze map ontving. Sommige hoekjes waren omgeplooid en ze lieten zich niet makkelijk terug plooien. Dat is natuurlijk geen groot probleem, maar als ik iets koop, heb ik graag dat het er perfect uit ziet. Toch ben ik heel erg blij met deze map. Ik gebruik ze met veel plezier en heb al een back-up voor als mijn eerst map vol zou raken… (a)

Waar is Pueen te koop en hoeveel kost deze Stamping Plate Holder?

Ik heb deze houder zelf gekocht op de Amazon uit de UK. Daar kost deze 14.99 pond. Dat is ongeveer 17.06 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge