Beauty Kitchen Chill Me Bath Oil

Tja, ik zei het al: Beauty Kitchen heeft mij helemaal overtuigd. De Love Me badolie was niet de enige badolie  van Beauty Kitchen die ik kocht. Ik wou alle drie de verschillende badolies testen. Werken ze allemaal op dezelfde manier en zijn ze even goed? Daarom wil ik jullie vandaag meer vertellen over de Chill Me badolie en ben ik klaar om mijn oordeel te vellen.

Beauty Kitchen Chill Me Bath Oil

Beauty Kitchen belooft met de Chill Me Bath Oil opnieuw een verjongende olie die de huid voedt en hydrateert. Het komt waarschijnlijk niet meer als een verrassing maar ook deze badolie bevat abyssinian oil. Daarnaast bevat deze echter ook lavendel en rozemarijn. Hierdoor is deze badolie geschikt voor de gevoelig én verouderende huid. Deze olie wordt voornamelijk verkocht als badolie, maar ook deze olie kun je als een massage-olie gebruiken.

Verpakking en ingrediënten

Tja, wat kan ik vertellen over de verpakking. Natuurlijk is deze dezelfde als die van de andere badolies. Hij draagt alleen een ander etiket. Deze keer een paars etiket. Iets wat ik zelf link met lavendel en rust, dus het is goed te begrijpen waarom deze lijn paars als hoofdkleur gekregen heeft. In deze fles zit ook 150 ml en deze is minsten een half jaar houdbaar.

Helianthus annuus (Sunflower Oil), vitis vinera (Grape Seed Oil) sesamum indicum (Sesame Seed Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), lavandula angustifolia (*Organic Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), citrus aurantium amara (*Petitgrain), eucalyptus globulus (*Eucalyptus), , pelargonium graveolens (*Geranium), cananga odorata (*Ylang Ylang), pimenta racemosa (*Bay), rosemarinus officinalis (*Rosemary), salvia sclarea (*Clary Sage), citral, eugenol, gerniol, isoeugenol, citronellol, farnesol, limonene, linalool

*Natural pure essential oils

Yes, deze badolie bevat bijna alleen oliën. En de geur, wauw, die is net als bij de andere badolies die ik eerder reeds teste volledig afkomstig van essentiële oliën. Dit wil zeggen dat er geen parfum in deze olie is, wat een stuk vriendelijker en minder aggressief is voor de huid.

Mijn ervaring

Badolies, het is my cup of tea. Je krijgt geen schuim in het bad door een badolie, maar je huid voelt zo zacht en verzorgd aan in het water. Daarenboven blijft deze na het bad ook doorwerken. Mijn huid voelt heerlijk verzacht aan, maar voelt na het bad nog wel een klein beetje vettig. Het is iets om rekening mee te houden.

De geur beviel mij wel. Deze geur is heerlijk vlak voor het slapen. De Inspire Me geur blijft mijn favoriet van de drie, maar deze is echt wel een close second. Ik ben heel erg blij dat ik deze producten ontdekt heb!

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze Chill Me Bath Oil?

Beauty Kitchen kun je in België vinden bij Holland & Barrett. Daar hebben ze een mooie sectie opgezet voor deze producten, allé, toch waar ik ging. Een flesje van deze badolie kost er 12.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge