Mally Beauty High Shine Liquid Lipstick in Delish

Hoi hoi,

In een van de vele beautyboxen die ik in het verleden aankocht, vond ik producten van het merk Mally. Mally Beauty is een merk waar ik zelf nog niet eerder van gehoord had, dus ik was erg nieuwsgierig om er meer over te weten te komen. Vandaag wil ik jullie alvast iets meer vertellen over een van de High Shine Liquid Lipsticks van het merk.

Mally Beauty

Mally Beauty werd gecreëerd door make-up artist Mally Roncal. Het merk bestaat sinds 2005 en hun slogan is “The things that make us different are the qualities that make us beautiful”. Ze willen dat make-up gebruikt wordt om je natuurlijke schoonheid te versterken.

Mally Beauty High-Shine Liquid Lipstick Pens

Met deze liquid lipsticks belooft Mally 4 effecten. Het is een lipprimer, lipstick, lipgloss en lipliner allemaal in één. Ze beloven een mooie, gladde en romige formule die lang blijft. Daarenboven moeten ze een mooie kleur geven op de lippen.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van deze lipstick ziet er niet zo groot uit. Het is een elegante verpakking, maar wat mij stoort is de initiële look. Aan de onderzijde zit een stopper, die geleidelijk aan naar boven beweegt, wanneer je deze vaker gebruikt, denk ik. Ik vind het jammer dat deze stopper vanaf het begin te zien is. Ik zou dit toch mooier weggewerkt hebben.

In het tubetje zit 3.5 ml. Op de verpakking is geen houdbaarheid terug te vinden.

De applicator is een kwastje. Ik denk dat de haartjes van een soort nylon zijn.

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Petrolatum, Lanolin Oil, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Isopropyl Palmitate, Dicalcium Phosphate, Disteardimonium Hectorite, Flavor (Aroma), Beeswax (Cera Alba), Propylene Carbonate, Ethylene Brassylate, Propylparaben, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491). MAY CONTAIN: Mica (CI 77019), Iron Oxides (CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Manganese Violet (CI 77742), Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), Red 22 Lake (CI 45380), Red 28 Lake (CI 45410), Red 30 Lake (CI 73360), Red 33 Lake (CI 7200), Red 36 Lake (CI 2085), Yellow 5 Lake (CI 19140), Yellow 6 Lake (CI 15985)

Mijn ervaring

Hmm, toen ik de swatch maakte, was ik onmiddellijk erg teleurgesteld. Ik had een veel intensere kleur verwacht. De swatch lijkt meer een een lipgloss met een tintje.

Op de lippen is het niet veel beter. Waar is mijn mooie lipkleur? Hij geeft wel een mooie glans. Jammer genoeg blijft hij bij mij ook echt niet lang zitten. Na een half uurtje was het product er al nagenoeg volledig af. Hij is gelukkig niet erg plakkerig. Dat spreekt dan weer voor het product. Maar nee, dit is geen product voor mij. Ik ben er redelijk door teleurgesteld en ik ga er zeker geen kleurtjes van bij kopen…

Waar is Mally Beauty te koop en hoeveel kosten deze High-Shine Liquid Lipstick Pens?

Mally Beauty heeft een eigen webshop. Daar kost deze vloeibare lipstick 20 dollar. Dat is ongeveer 18 euro.

Wat is jullie ervaring met het merk Mally Beauty?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge